calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2009 DAÜ ye nil karaibogil ve de emre aydın gelmekte. Nil in yerine zuhal olcay ın (oylamayla seçildi nil, seçeneklerde zuhal olcay da vardı) gelmesini isterdik ama fena değil yine de severiz kendisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 erucalavera said: yıldıza nekropsi de geliyomuş pek bi sevindim bu habere nekropsi hangi gun cıkıyormus peki..ozledim okulu bi gideyim davutpasa kıslasına gecmeden bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 humayun bahcesinde olacak degilmi konserler bu arada ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 evet hümayun bahçesinde olcak konserler. nekropsi de pazartesi çıkıyor. bu arada bülent ortaçgil gelemiyormuş sağlık sorunları nedeniyle. kötü oldu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Bu kadar rezil bi konser olamazdı.Ses sistemini hangi avanak kurduysa hll olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Mirkelam ile Nil'de çok eğlendik ama ses sistemi ve organizasyon bozuklukları bitirdi olayı. 2 saat gecikme olur mu yaa konserde. MAl mal yerlerde ses kısılıyor falan. Bizimkiler yine organizasyon ve sahneyi koçfeste devretsin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 sahneyi geçen seneki şirket kurdu ki? ama işte son gün asıl tonmaystrıla kavga etmişler adam çekip gitmiş allahın kablocusu mixerin başındaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2009 Ferit 1. gün ne oldu ki? Özlem Tekin gayet böğürdü şarkı soylemeye calısırken hatundan dolayı mı boyle oldu yoksa ses sistemi mi yine cacıklessti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 ilk gün sistem sorunsuzdu özlem çok sigara içti kuliste ondandır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2009 yarın istanbula gidicem yildizin senligi icin. mezun ogrencilere de paralı derlerse orta bahceye jcb ile dalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 şenlikler bu sene tat vermedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 harbi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2009 bana vermedi çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2009 aldığım fazlaca alkolün etkisi de mutlaka var fakat dolapdere içimdeki çılgınlar gibi göbek atmak isteyen kişiliği ortaya çıkardı bu akşam sdf eğlendim baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dolapdere canlı performansta kraldır yav kıpırkıpırkıpır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 dolapdere iyidir 2 kere gitmiştim çok eğlendiriyor.vokal çok şeker ^^ asıl ben de arkadaşla başka bi ünide serdar ortaç konserine gittim. artık hayatıma serdar ortaçın bildiğim iki şarkısından repliklerle devam ediyorum. çok eğlenmiştim.e tabi alkol etkisi de mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 bu hafta boğaziçindeki bahar şenliğine gelecek olan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 kıranç geldi yumruğunu havaya doğru sıktı ve terkettik orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 yok bu haftaki derken haftayakini diyorum ben yeni olcak olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Bella said: kim var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ben bilmiyorum arda biliyodur ona sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Ardeth said: bu hafta boğaziçindeki bahar şenliğine gelecek olan var mı Bella said: kim var? bu hafta bir şey yok ki? benim bildiğim bu haftasonu amatör tiyatro günleri var istanbul üniversiteleri arasında; 8-9 haziranda da badem - murat yılmaz yıldırım varmış yardım konseri olarak. Final haftası, konser olmaz yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 kimse anlamadı benim amacımı :( ben burayı trollemek istemiştim sadece. hayatında bir kere bahar şenliğine gitmemiş adam ne bilsin bu hafta okulda olanları yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2009 bedük ne iyiymiş,topunklarım hala arıyor..bedük mü o ne len diye gitmediğim yılbaşı partisine uzulecek kdr eglendirdi serefsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar