Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

erkekler hakkında

irin

Öne çıkan mesajlar

Erkeklerin geneli hayvan hakkaten de, akılları fikirleri sekste. Oysa ki bakınız bir Cons'a, nasıl romantik, nasıl hisli bir arkadaşımız. Kadın ruhundan anlayan, yeri geldi mi şefkatli, yeri geldi mi haşin olabilen muhteşem bir erkek.

(Hiç bilmiyosunuz lan işinizi, erkeklerin geneline atın boku, sıyrılın işte aradan. Gerçi Cons'un böyle promosyonlara ihtiyacı yok ama, örnek olsun işte.)
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
hatunun sonradan taslasmasi dreamworksde olur anca.
sonradan tas olan hatun yoktur, icinde tas kesmis hatun vardir, arkasinda da bi XY kromozomu yatar bu olayın.

benim de sorum var:
neden istediginizi elde edene kadar o sey super degerli ama aldiktan sonra firlat kenara at durumlari var? (sorum baska yerlere cekilmesin diye burda acikliyorum, burda elde edilen sey yataga atilmis kiz değildir, misal o kizla cikmak, konusmak, eglenmek, kiz arkadasin olmasini saglamak)
bi de bi sorum daha var.
neden uzanamadigi cigere mindar deme durumlari icindesiniz?
bunu mankenler icin demiyorum, onlar icinde illa begendiginiz var, lakin misal A kizi, goruyosunuz amanin cok guzel, hiiy, kalbin durcak, hemen etrafinda tanidik var mi diye aranir, arastirir sorar, ogrenir bi şekilde iletişime gecersiniz, hatun kişisi size "hayır" diyince, zaten bi poha benzemiyodu diyip bi de ustune "sen kaybedersin kizim, bana gore hava hos, deniz balik kayniyo" diyip, gecip oturursunuz.

niye hı?

tek kromozomla olsa bütün kızlar güzel olurdu.
genetik olarak istenileni elde edince (WE EWET, yatağa atmak oluyo bu) genelde görev tamamlandığı için kenara atma durumu olabiliyor. bu arada kimse bana hayır diyemez eğer istiosam. ya evet der ya şu şekilde olsa daha iyi der olmaz derim falan. erkekleri küçümseme, baya iyi olanlarımız var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
benim de sorum var:
neden istediginizi elde edene kadar o sey super degerli ama aldiktan sonra firlat kenara at durumlari var? (sorum baska yerlere cekilmesin diye burda acikliyorum, burda elde edilen sey yataga atilmis kiz değildir, misal o kizla cikmak, konusmak, eglenmek, kiz arkadasin olmasini saglamak)
bi de bi sorum daha var.

bu biraz fazla niptuck vari olmuş sanki senin bakış açın. o kızla konuşmak eğlenmekten bahsediyorsan misal bunlar doğal süreçler. o elde etmekten ziyade başta sana hoş gözüken bir kızı tanımayı istemek oluyor. onu tanıdıktan sonra fikrin değişebilir doğaldır bir insanı ilk bakışta tanımak zor zira.
Ha ama şunu belirtmek lazım, flirt ettiğin insanı bir yerde gördüğün zaman hisettiğin heyecanla, çıkmaya başladığın bir insanı bir yerde gördüğün zaman hisettiğin heycan (ve salgılanan adrenalin) arasında çok fark var. Bunun da etkisi yok diyemeyiz tabi ama bu bir çok insanda oluyordur bence kız erkek ayırmadan. Bir insanla çıkmaya başladıktan sonra kaybedeceğin o enteresan heycan duygusu da tabi insanı soğutabilir belki.

senin bahsettiğin durumlarda, yani karşıdakiyle çıkmak isteyip de bunu başardıktan kısa bir süre sonra ondan ayrılan kişide, ilişki dinamiğine bakarsak, yanlış yönlenmelerin çoğu karşıdaki insanı tam olarak tanımadan önce kendi kontrol edememekten kaynaklanıyor olsa gerek diye düşünüyorum. Diğer durumda hem fiziksel hem karakter olarak gerçekten hoşlandığın bir insan seni bir kaç sene etkileyebilir bence. Yok karşıdakinin amacı zaten sadece yatmaksa o niptuck vari oluyor onda artık sevişmek isteyen gencimiz düşünsün karşıdaki insan üzülür mü üzülmez mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:
mesela neden gaylerle surekli dalga gecilir?

yanlış gaylerle değil köselerle dalga gecilir

futbol sevmeyen adam dıslanır?

yine yalnısfutbol bilmiyenler dğeil kösler dışlanır

neden hiç bir erkekten ne guzel cift yahu bunlar ne sevimliler(tanınmayan yolda gorulen bir cift için) lafı duyulmaz.

yanlış köseler... yanı ben cok demişimdir "la negzel olmuşalar bunlar böle" diye cümle yapısı kelime secimi zaman mekan ve nesneye göre değişir.

böle işte.

-.-
Sosyal ağlarda paylaş

belmondo said:
hadi erkekler anladık seks yemek

kızlr neden bu kadar karışık. söyledikleri bile o anlamı içermiyor başka anlamlar içeriyoır. sürekli mız mız dır dır yapan birileri

anacım genlerden biz napalım. bak şimdi...
bizden biraz daha kıllı, elinde sopası olan atalarımızı düşün. bütün gün avlanıp mağarasına et götürmesi lazım. erkekler komün bir halde avını yapıyor (bu yüzden erkekler daha sosyaldir, daha iyi anlaşırlar). kadın ise bütün gün mağarasında oturuyor, mağaranın tek hakimi, ne mağarasını ne de erkeğini başka bir kadınla paylaşmaz asla( bu yüzden kadınlar birbirini çekemez, iki kadın erkeklerle karşı karşıya gelse, kadınlardan biri ya erkeklerin tarafına geçer, ya da o da diğer kadını suçlar ama genelde onun yanında olmaz). e şimdi kadın yaşayabilmek için erkeğe muhtaç kalmış asırlarca, ve bu yüzden onu kaybetme korkusu yaşamış. siz erkeklerin hayatı hep sizin elinizde olmuş, bu yüzden istekleriniz ve beklentileriniz de basitleşmiş olabilir. ama kadın hem erkeğin yardımını hakettiğini kanıtlamak zorunda kalmış, hem de mağarasının tek kadını olmak için adama kul köle olmuş. hep bir kırılgan, bir muhtaç konumda görmüş kendini. sanırım ki çoğu zaman triplerimizin, saçmalamalarımızın, kırılganlıklarımızın nedeni taaa buralara bir şekilde dayanıyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...