Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Şimdi benim iki tane kuşum var ikiside dişi, bunlar böyle arada bir kavga ederlerdi böyle ses çıkarırlardı gagalarını çarpıştırırlardı filan ama böyle 10-20 sn sürer sonra ayrılırlardı. Ama bugün acayip bir şekilde birbirlerine girdiler 4-5 defa halada ara ara kapışıyorlar. Bir tanesinin gözünün kenarı kanada hatta böyle bildiğiniz kavga ediyorlar biri diğerini sırt üstü yere yatırıp üstüne çıkıp kafasına vuruyor filan epey zarar alıyorlar. Bir tanesini görüntülüyebildim kavganın şiddetini anlayabilmeniz açısından, görüntü kötü ama anlaşılıyor. Şimdi ben bunları ayırayım mı mutlaka, yoksa başka bir fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 neden kavga ettikleri konusunda kesin bir bilgim yok ancak ayrımanda fayda var gibi görünüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 oyy oyy ayır bence de hemen,zira daha once boyle bir olaya sahit oldum biri diğerini öldurmustu.aman diyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 tek kelime ile erkek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Bırak kapışsınlar işte ne güzel kafeste mal mal durmalarından iyidir.. Hem arkadaşlarınla "hangisi önce ölecek" veya "ölüme sebebiyet veren yara vücutlarının hangi bölgesinde olacak" gibi eğlenceli ve kazançlı iddalara bile girişebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 uu kündeye getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 acil ayır bence o ne öyle ya dalmış resmen öbürü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 grraww cat fight! dur lam bu olmadı sanki bence de ayır, zarar vermesinler birbirlerine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2008 Llama said: tek kelime ile erkek lazımo yüzden ediyordur kavga neden olacak. camdan bakarken görmüşlerdir bir tane :P ama bu kavgalar aynı kafeste olduklarından uzun sürebiliyor dikkat et ölümle sonuçlanabilir. şimdiden geçmiş olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Hacılar çok sağolun sorunu hallettim, 2 gün üstlerini örttüm her ses çıkarışlarında kızdım, elime alıp korkuttum filan şuan benden korkuyorlar ama kuzu gibiler, dayanışma içine girdiler süper geçiniyorlar. Hepinize teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 senden korkmuyorlardır da belki hoşlarına gidiyordur :F dikkat çekmek için de kavga ediyor taklidi yapmışlardır, dişiden korkacan ajan. edik: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 eski bir konu ama yenide yazayim dedim sorun çözülmüş demişsin ama a kuşların kafesi 2 muhapbet kuşu için çok küçük biraz daha büyük bir kafes kullanmış olsaydın pek kavga etmezlerdi galiba, hayvanlar sınırlı ortamlarda yaşadıklarında rakiplerine karşı aralarına mesafe koyarlar o kafeste pek mesafe koyucak yer yok, anlıcağın yer kavgası yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Hacı sağolda kuşlardan biri öldü, diğerinide vericek yer arıyorum oda ölücek yoksa ilgisizlikten. Vereyim sana ister misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2008 off son mesja süpero lmuş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar