Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kuşlarım kavga ediyor

Çokakýllýadam

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar, hemen konuya giriyorum. Şimdi benim iki tane kuşum var ikiside dişi, bunlar böyle arada bir kavga ederlerdi böyle ses çıkarırlardı gagalarını çarpıştırırlardı filan ama böyle 10-20 sn sürer sonra ayrılırlardı. Ama bugün acayip bir şekilde birbirlerine girdiler 4-5 defa halada ara ara kapışıyorlar.

Bir tanesinin gözünün kenarı kanada hatta böyle bildiğiniz kavga ediyorlar biri diğerini sırt üstü yere yatırıp üstüne çıkıp kafasına vuruyor filan epey zarar alıyorlar.

Bir tanesini görüntülüyebildim kavganın şiddetini anlayabilmeniz açısından, görüntü kötü ama anlaşılıyor.

Şimdi ben bunları ayırayım mı mutlaka, yoksa başka bir fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Bırak kapışsınlar işte ne güzel kafeste mal mal durmalarından iyidir..

Hem arkadaşlarınla "hangisi önce ölecek" veya "ölüme sebebiyet veren yara vücutlarının hangi bölgesinde olacak" gibi eğlenceli ve kazançlı iddalara bile girişebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
eski bir konu ama yenide yazayim dedim sorun çözülmüş demişsin ama a kuşların kafesi 2 muhapbet kuşu için çok küçük biraz daha büyük bir kafes kullanmış olsaydın pek kavga etmezlerdi galiba,
hayvanlar sınırlı ortamlarda yaşadıklarında rakiplerine karşı aralarına mesafe koyarlar o kafeste pek mesafe koyucak yer yok, anlıcağın yer kavgası yapıyorlardı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...