mondain Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 ya lotr-two tovers'ta balron varya onun babasının adını sölüyodu neydi malgotr muydu neydi
Angelica Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 balrog, kimsenin oglu filan degil aslında sadece Morgoth'a hizmet eden bir ateş ifriti hatta morgoth tarafında ayartılan bir Maiar.. [Bu mesaj Angelica tarafından 22 Mart 2003 19:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Tum Valar ve maiar Illuvatarın cocuklarıdır ılk ruhlardır sonra elfler Orta dunyada Ilkdogan Illuvatar Cocukları ve ınsanlar ıse Illuvatarın gunesı goren/ıkıncı dogan cocukları dıye adlandırılır[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Suiko Dragon UDIC (Ultima Dragons Internet Chapter) Armaden Dewild Lead HC armedendewild.frp-tr.net www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Angelica Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Viktor öle bakıcak olursak hepsinin babası Eru, ben sadece filmdeki dialog da morgoth'un balrog babası degilde onun efendisi oldugunu sölemeye calıstım
kingpin Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Hm..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN®
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 Mesaj tarihi: Mart 22, 2003 benim oğlum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Benim o.... ne istiyonuz.....ne bakiyonuz!!! Take care....[hline]A little less conversation a little more action please
Fistan Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Ya benim aklımdan bişeygeçti sölemeden edemicem acı gerçeği... Balrog *iç...[hline]Slam City Jam... [b]ICQ :3500388 I love this game![/b]
mukusleo Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 morgoth moria gibi biyer mi yoksa bir iblismi?
Öne çıkan mesajlar