Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik SMS Group


TheRaskol

Öne çıkan mesajlar

yaw reklam gibi olacak ama adamlar www.sms1230.com diye bir site açmış grup yaratıyorsun.Tüm gruba mesaj sadece 1 sms.

Herkes birbirine sadece 1sms ücretine mesaj atabiliyor.

Bende PATICIK diye bir gurup yarattım xD
Katılmak isteyenler PATICIK yazıp 1230'a göndersin.

Sms Group

SMS-GROUPS nedir, nasıl kullanılır?
SMS-Groups, cep telefonu kullanıcılarının kuracakları ya da dahil olacakları bir gruptaki yüzlerce üyeye tek bir sms ücreti ödeyerek mesaj atabildikleri bir servistir. SMS-Groups, interaktif toplu mesajlaşmanın en hızlı, en kolay ve en ekonomik yoludur.
Kendi SMS grubunuzu oluşturmak için Turkcell, Avea veya Vodafone hatlı cep telefonunuzdan mesaj bölümüne girip YARAT yazın bir boşluk bırakın grubunuzun adını yazın ve 1230'a gönderin. Abonelik ücreti yok, sabit ücret yok, tek bir sms ücreti ödeyerek grubunuzu oluşturun.

Bundan sonra yapmanız gereken grubunuzun adını arkadaşlarınıza duyurmak. Cep telefonunun mesaj bölümüne girip grup adını 1230'a gönderen herkes, onayladığınız takdirde grubunuza üye olacaktır.

Artık sizin ve grup üyelerinizin 1230'a göndereceği her mesaj tüm gruba dağılacaktır. Herkes sadece 1 sms/2 kontör ücret ödeyerek tüm grupla haberleşebilecektir.

Grup içinde atılan mesajları, gruba dahil olmak isteyen yeni üyeleri dilerseniz cep telefonunuzdan, dilerseniz internet sitemizden de kontrol edebilir, istemediğiniz üye ve mesajları engelleyerek grup güvenliğini sağlayabilirsiniz. Grubunuzu internet sitemizden de kurup, grup ayarlarınızı detaylı bir şekilde yapabilirsiniz. Hatta dilerseniz daha önceden kurulmuş ilginizi çekecek grupları buradan aratıp anında üye olabilirsiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...