Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 2000 yılının yazında girdiğiniz markette, bindiğiniz arabada her tarafta çalan, listelerde en tepede olan hit bir parça vardı. O yaz benim için unutulmuyacak ilklerle anılarla doluydu ve ne zaman onlardan biri gözümün önünden geçse arka planda o şarkı o hatıraları bütünlerdi. Aradan yıllar geçti, ne parçanın ismini ne de parçayı söyleyeni hatırlıyordum. Şans eseri televizyonda bir jenerikte o parçayı duydum. Nakaratta "vamos a bâğlâr" gibisinden birşey söyleniyordu. O parçayı bulmalıydım. Açtım bilgisayarı, girdim youtube'a, heralde bu yazılsa yazılsa "vamos a bailar" şeklinde falan yazılıyordur dedim, aramadan ilk gelen şeye tıkladım ve evet, sonunda bulmuştum o parçayı. Aslında bu topici hiç açmıycaktım, ama bu enstantane tam roket adamın hemen alttaki topicini okumamdan kısa bir süre sonra gerçekleşti, o yüzden dayanamadım. Parçayı dinlerken o anıların hepsi gözümde canlanıyor, bir duygusal patlama yaşıyorum tabi buraya kadar okuduktan sonra beklediğiniz gibi. Gerçi bunun o heryerde çalanı remix versiyonu olmalı, bu şarkı böyle başlamıyordu, neyse onu da birazdan bulurum diyorum. Sonra aşağı doğru scroolluyorum, yorumları görüyorum, hey gidi çocukluk günleri falan diyorum ve yorumlardan birisini görmemle anın bütün büyüsü bozuluyor. Ben klibini ilk defa görüyorum, tamam sonlarına doğru hafif cozurtmuş ama.. Yani elin italyanının, ispanyolunun, ingilizinin yaptığı yorumlara bakıyoruz: said: It sounds better in Spanish, but even in many language still sounds great! ^^ I love it! said: it was a huge hit in Europe in 2000 said: Beautiful memories come back to my mind: This was a real fantastic summer tune! said: Nice girls, video and music. Nice voices. Paola & Chiara are Italian, from MILANO!!! Check out on you tube the video and song "A modo mio" and "Cambiare pagina". They are very nice. Sonra bir de şu anda en yeni 3. entry olan 8vincent4 nickindeki arkadaşın yazdıklarına bakıyoruz. Hayatında hiç mayolu kadın görmedin di mi vincentcim? www.youtube.com/watch?v=p7zYnOM8Iqk Tuhaf bir gülümseme kaplıyor yüzümü, pencereyi kapatıyorum.. Bahsettiğim remix için tık www.youtube.com/watch?v=H8QJajnJHKM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bende NTV'deki tartışma programından bahsediyorsun diye daldım :D Yanlış bölüme açmıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Masticore said: Bende NTV'deki tartışma programından bahsediyorsun diye daldım :D Yanlış bölüme açmıssın aynen bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Arada kalmışlık bizimkisi. Doğudakiler güzel mayolu kızlar göremiyorlar. Mesele yok. Biz görüyoruz ama faaliyete geçemiyoruz. Sebepler; Dinci gericilik ve parasızlık. Bikini giyen kızlarımız belli bir gelir düzeyindeler. Bu kızları görünce fakir halkımızın iki çeşit tepkisi oluyor; Uff meme! veya vay kahpe!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben banka kartı reklamı sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 yapısal jeoloji nedir ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Çandar'a sövmek için girdim içimde patladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Müzik? Yorum farkı görünce bildiğim tartışma programına gitti kafam. Şimdi dinledimde şarkı çok kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Madem türksün göster ürksün ideolojisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar