asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Şimdi bu vista adlı "süper yenilik"(!) işletim sistemim, Thunderbird'i açarken benden izin istemezken, istemeye başladı. Günde bilmem kaç defa maillerini kontrol eden biri olarak her seferinde izin vermek açıkçası sıkıcı oluyor. Buna toptan izin veremiyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 administrator a mı verdin yetkiyi thunderbirdde? onu kaldırdığında sorun cözülmeli (run as administrator) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 özel hiç bir şey yapmadım. kontrol ettim run as administrator da değil. ayarlarını kurcalıyorum userlar için bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 eha seviyorum bu vistayı. bu ne ilginç mantıktır yahu. scorch çok sağol halloldu. tiki kaldırdık çözüldü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bir de yeni topik açmadan burayı okuyan olursa sorayım, thunderbirdi açıp kapayınca add-ons'un ayarları sıfırlanıyor. bunu nasıl engelleriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 bendede oluyordu addon sıfırlanması. birkaç restarttan sonra kendiliğinden düzeldi. sinir olmuştum ilk başlarda minimizetotray ayarlarını her seferinde tekrar yapmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar