toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 üstteki olaya şöyle deyinmiş ünlü düşünür ercan saatçi: süper damat said: 28 Nisan 2008 Sarı kırmızı kartonları anladık da yeşil ne oluyor? Ercan SAATÇİ Dün, hemen Fenerbahçeli taraftarların oturduğu kale arkasındaki G.Saraylı taraftarlar da bu derbi için bir organizasyon yapmışlar... Üstelik oldukça renkli bir karton gösterisi organize etmişler ! Sadece renklerle ilgili biraz kafam karıştı... Sarı ve kırmızı kartonları anladım ama yeşil rengin sarı kırmızıyla aynı tribünde olmasını anlayamadım? Arada biraz da beyaz renkli kartonlar vardı... Meksika bayrağı desem sarı var o yüzden değil... G.Saray’ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada ? Anlayamadık... Maçtan önce F.Bahçe taraftarının o trübüne yaptığı tezaruhatı yazmayacağım, ama manidardı doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ercan Saatçi milliyetçi herifin teki, hiç şaşırmadım yani. Maç atmosferindeki küfür olayında da şunu söyleyeyim, Yeni açıktaydım, saha tezahürat koordinasyonunun önemli bir kısmını bu taraftan yönlendirdiler ve şöyle bir olay gelişti direkt: Hakemler sahaya çıkmadan önce edilen küfürlerin, gösterilen yaratıcılığın haddi hesabı yok. Destekleyip desteklememem fark etmiyor; cidden takdir ettim tezahüratları oluşturanları. Ama hakemler sahaya çıktıktan, maç başladıktan sonra bırakın organize bir şekilde küfür etmeyi; 2-3 kişi küfür edenleri bile susturmak için büyük çaba sarf etti taraftar. Bu bilinçten ötürü de ayrı tebrik ediyorum=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 oha ercan saatçi ya ciddi değil ya da harbiden gerizekalı?!?! oradaki yeşilin çim saha olduğunu anlamamış olabilir mi?? yok yok mümkün değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ASY antu denen abuk oluşum yukarıdaki yeşil rengi göstererek, "ASY'de PKK" yakıştırması yapmış. o yeşil renginin sahadaki çimleri temsil ettiğini anlayamayacak kadar beyin yoksunu mudur bu insanlar acaba ? Antu Görsel asıl şerefsizce yapılan bu yakıştırma şehitlerimizin kemiklerini sızlatır. Bu antu denen oluşumun bir an önce kapatılması gerekiyor, beyin yıkamaktan başka birşey yaptıkları da yok.edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 cemad said: oha ercan saatçi ya ciddi değil ya da harbiden gerizekalı?!?! oradaki yeşilin çim saha olduğunu anlamamış olabilir mi?? yok yok mümkün değil :D :D o kadar körü körüne yazıyor işte. dün fb'nin mağlubiyetine kılıf giydiricek bişi bulamayınca böyle saçma şeylerle komik duruma düşüyor B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu arada cidden yasal birşeyler yapılması gerekli bu Antu denen oluşum için. bu adamlar değil miydi Türkiye - Yunanistan maçı ASY'de oynanıyor diye "Forza Hellas" diyerek Yunanistanı destekleyen ? Şimdi de çıkmışlar pkk yakıştırması yapıyorlar.. :X bu adamlar Fenerbahçe'yi antipatik hale getirip adına leke sürdürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ultraslan'ın site girişde pek aşşa kalmamış hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Karşılık vermişler, çocuğu da sağlam koymuşlar; ilk iddiayı destekleyen buna karşı çıkarsa çok güleceğim asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 e sen alakasız bir yakıştırma yaparsan armandaki yeşil ve sarı renginden dolayı aynı cevabı görürsün. ( ama ultraslan'ın yaptıgını da tasvip etmiyorum, böyle aptalca birşeye cevap vermelerine bile gerek yok ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 çok çocukça olmuş cevaplanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 beyni gelişmemişler toplulugu zaten.ama yine de iyi sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Fistan said: beyni gelişmemişler toplulugu zaten.ama yine de iyi sayılır. Antu için diyorsun di mi ? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 galatasaraylıların hepsini tebrik ediyorum. başından sonuna kadar hak ettiniz bu maçı. ne bir olay yaşandı ne bir hakem hatası, herşeyiyle net bir zaferdi. antu gerçekten inanılmaz saçmalamış, saçmalamanın boyutlarını aşmış. son olarak maçtan sonra samandıra'da kezman'a saldıran alex'in arabasına bira şişesi fırlatan sözde fenerbahçeli yaratıklara buradan en güzel selamlarımı iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Xo said: Fistan said: beyni gelişmemişler toplulugu zaten.ama yine de iyi sayılır. Antu için diyorsun di mi ? ;) hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 evet bide öle bişey varmış kezman'a saldırı gibisinden. oda ne durmuş kapısını açmış falan. bas git ulan delimisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 böyle beyinsizce bi kılıf uydurma olamaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ne de olsa angut, onlara da bu yakışır B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ercan saatçi embesilliğini konuşturmuş yine :D :D Antu'yu da müthiş tesbitinden dolayı tebrik etmek lazım sasdfs.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 fesatlıgın bu kadarı. eziklikte üstüne yok antu'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ercanım bunu yorumlasın o zmn dfdsfsd. gereksiz insan ya. zaten gazetede torpille yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Ercan Saatçi'nin yorunlarını ciddiye alan varmı ki? Arada bu sefer ne saçmalamış demek için okuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar