Alis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Elimde belli bir miktarda google adwords kupponu bulunmkatadir voucherlar 100$'dir kupponun tanesi 30$'dir Isbankasi (havale/eft) Paypal Kabul edilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Alis dolandırmaktan bıkmadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ne işe yarayacak ki bu? adwords den kazandığın paraların kuponu değil mi, eğer onlarsa niye kuponları değerinin altına satasın ki, kendin al parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 he he.. yok adsense değil adwords diyor.. Kupon karşılığı google reklamını yapıyor sitenin.. Site sahibi birisi düşünebilir yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 haci bu adamın ne zaman pazar alanında topici olsa herkes kuşkuyla yaklaşıyor neden acaba xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Alis'in vukuatı cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 gerekli kisilere gerekli cevabi vermisimdir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ahaha, özel mesaj attın bana hayatımda gördügün en komik küfürlerden oluşan. Ama cevap verme gerekçesi bile görmedim, iyi cevap vermişsin hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Ne gibi insanlarla ugrasiyorum merak ediyorum, kufur etmisim ole mi ? Bence buna rencide edici kelimeler kullanmak daha mantikli olur. Carptirmazsan sevinirim. Ek olarak ne yazdigimida buraya cevap olarak yanitlarsan, ve bence ukalaligi birakirsan iyi olur yada hic yazma. Aynen sana sunu belirtmisim. Konu icersinde itafen bir idaa sunmusun. Buna cevap olarak'ta sana p.m atmisim. Asilsiz idaalarlar milleti carptirma demisim ve sana bunlari neye dayanarak yazdigini solersen gosterirsen sevinirim demisim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 ben senin dolandırıcılık topicini mi arayacam arkadaşım. uyarayım ben insanları sana ya da bana inanacaklar kendileri bilir. hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar