LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Cuce said: pixar"in Geri donusu olmus bu film. daha nicelerine diyorum. tekrar bi izliyim detayli detayli konusucam Pixar Nereye gitmisti ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 wall-e nin soundtrack ve wall-e konuşma seslerini bulabileceğim bi yer var mı? limewire dan denedim bişey çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Cuce said: pixar"in Geri donusu olmus bu film. daha nicelerine diyorum. tekrar bi izliyim detayli detayli konusucam ben de senle beraber izlemeyi beklemiyo olsaydım şimdi konuşabilirdim güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Ahahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2009 Acaba biraz overrated mı gibi şüphelerim vardı ama izleyince gördüm ki hakikaten her açıdan mükemmel. Aile filmi, Pixar animasyonu gibi kalıpların ötesinde bir film olmuş. Bu sebeple imdb top 250'deki yerini sonuna kadar hakettiği kanaatindeyim. Bir 10 puan da ben bastım, helal olsun. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar