Bone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Windows Görev Yöneticisinde, Performans sekmesinde CPU kullanımı %60-%70 arasında değişiyor, bazen de %100'e çıkıyor. Bunun sebebini anlamadım. Arkaplanda çalışan bir program yok. İşlemler sekmesinde "CPU" sütünu altında bu kadar CPU kullanacak bir işlem de gözükmüyor. Hani %100 CPU kullanımı olduğunda bile bilgisayar kasılmıyor, düzgün çalışıyor. Ama CPU kullanımı istatistikleri tuhaf. http://img222.imageshack.us/img222/1337/gorevyoneticisiyr7.jpg Bu konuda bir bilgisi veya deneyimi olan var mıdır?
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 kötü bişi bulaşmış o zaman... virüstür worm dur trojandır.. gözükmüyorsa işlemler tab inde başka açıklaması yok..
dereque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 svchost.exe en çok cpu kullandırıo gözüküodur işlemler kısmında. sorun arkadaşın dediği gibi trojan,malware gibi şeylerden olabileceği gibi , aynı zamanda diğer forumlardan yazanlardan okuduğum kadarıyla microsoft update in açık olmasından kaynaklanıyor. sadece windows update kullan. Bendede aynu sorun vardı 2. şıktaki gibi yaptım kurtuldum
Öne çıkan mesajlar