Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ranger nerf

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

Ranger Balance Issues

We are aware of the balance issues associated with rangers and we are looking into making the appropriate changes.

yarasın.. :D heavy armorlu classlara bile 2-3 shot çekiyolar ,şarttı bu nerf.dark templar tam aksine inanılmaz ezik şuan,çok çabuk ölüyor heavy armor giyen bi classa göre ve çok düşük damage yapıyor.buff şart.
Sosyal ağlarda paylaş

assassin dmgı filan çok güzel de betadaki max lvl 20 oldugu için pek fazla skill yoktu assassinde.ama öle pek overpowered bişi diil gözlemledigim kadarıyla.herald of xotli inanılmaz sağlam,oyun çıkınca kesin açıcagım classtır yani.necromancer ezik epey.bi de garip yanı demonologist gibi 1 pet çıkarmıyor,resmen minion ordusu kuruyor o biraz garibime gitti.barbarian denicem birazdan :P
Sosyal ağlarda paylaş

valla benim oynadıgım pvp betası oldugu için pek fazla bişey deneme şansı yok,çok kısıtlı bi client sadece battlegrounda girilebiliniyor o yüzden anca onlar hakkında bilgi verebilirim; team annihilation ve capture flag.team annihilationda amaç (adından da anlaşıldıgı gibi) karşı tarafın baseindeki totemi yokedip tüm karşı takımın memberlarını öldürmek.totem yok edilmezse resurrect olabiliyolar.capture flag da zaten tipik capture flag,anlatılcak pek bişey yok :P
Sosyal ağlarda paylaş

FightInTheShade said:
ya bu oyun da wow gibi dandik mi olcak?

conan devrinde healer mi olur ya?

ben at ustunde mouse cevirerek savas olur falan saniyodum

hic bi fikrim yok aslinda oyunla ilgili ama bence healer classi bozar uyunu

fightintheshade oyunlarda healer var diye dandik diyosan oynama abi zaten,healersız mmo mu olur. o dediklerini yapmak istiosan gider barbarian açarsın conqueror açarsın,bırak healerı da dursun bi köşede ne zararı var sana :P

kfg said:
boyle combat'taki gibi target kullanmadan heal'lıyorsun =), onunde bir sıra halindeki kisiler heal'lanıyor heal attıgında... deli gibi kosusturucak healer'lar o yuzden eheh =)...

demek o yüzden BGde healer koşuşturuodu dibime gelmeye kasıyodu :D instanceta nası olcak peki bu? tanka healer mı monte edicez yanında taşısın diye :D
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:
FightInTheShade said:
ya bu oyun da wow gibi dandik mi olcak?

conan devrinde healer mi olur ya?

ben at ustunde mouse cevirerek savas olur falan saniyodum

hic bi fikrim yok aslinda oyunla ilgili ama bence healer classi bozar uyunu

fightintheshade oyunlarda healer var diye dandik diyosan oynama abi zaten,healersız mmo mu olur. o dediklerini yapmak istiosan gider barbarian açarsın conqueror açarsın,bırak healerı da dursun bi köşede ne zararı var sana :P

kfg said:
boyle combat'taki gibi target kullanmadan heal'lıyorsun =), onunde bir sıra halindeki kisiler heal'lanıyor heal attıgında... deli gibi kosusturucak healer'lar o yuzden eheh =)...

demek o yüzden BGde healer koşuşturuodu dibime gelmeye kasıyodu :D instanceta nası olcak peki bu? tanka healer mı monte edicez yanında taşısın diye :D

Abi ben deathmatch hesabi meydan savaslari falan bekliyodum Conan'dan okcular uzaktan saydircak,assasin falan onlari avliycak ortada at ustunde kapismalar olcak,healer classlar olursa butun havasi kacar savasin,ha bandaj falan olsun kendini healleme falan ama yok holy bok pusur ilahi gucle heal atmak cok sacma olur Conan'da.
Sosyal ağlarda paylaş

eger dedigim gibi 3-5 tus spamlamak yerine mouse kabiliyetiyle nisan almayla(ranged olanlar)vs vs olsaydi MMORPG'ler kimse lan wow yuzunden esimden bosandim,okulu biraktim gibi laflar etmezdi.cunku CS gibi oyunlar bagimlilik yapmaz,3-5 saat vurursun,sonra canin sikilir,pek bi karakter gelistirme falan olmadigi icin.world of itemcraft gibi oyunlarin bagimlilik yapma nedeni saatlerce bi item pesinde kosmaktir bence.Tabi item olayi olmazsa olmaz MMORPG'ler icin ama umuyorum ki Conan bunu biraz da olsa degistirecek

kicima bi don elime bi kilic alip ovada dagda savasirim iste ne guzel

lvl 70'e gelip hala domuz kesmekten iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle şöle bişe söleyim mousela yapmıyoruz abi combatı AoC'da,sen kafadan ordan bi boş hayallere kapılmışsın :D bi oyunun bagımlılık yapıp yapmamasını oyunda healer olup olmamasına baglamak ta saçma ayrıca şöle mi diorz yani "oha healer var lan ölmüyorum hiç en iyisi no life'a bağlayım O_O"... healer classları seven de binlerce insan var,ayrıca conan evreninde büyünün de bi yeri olduguna göre healer olması degil,asıl healer olmaması saçma olurdu.koşup orda burda healersız bilmemnesiz kafa koparmak istersen rune oyununu tavsiye ederim abi sana :P CS tarzı koşuosun birbirinin üstüne öl yada öldür.ama sonuç olarak AoC bir mmorpg bütün oyun bundan ibaret olmaz,olamazdı yani.oyun shooter'a filan dönerdi öle olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

valla o konu hakkında pek bişe diyemicem abi,benim oynadıım betada tutuşturuolar eline level 20şer charları,veriolar üstüne itemları giriosun battlegrounda pata küte.itemın önemi var mı yok mu anca high levelda çıkar ortaya ama elbette olcaktır itemın önemi tabiki de,item için wowdaki gibi dkp kasayım hayatsızca raidlere gireyim filan ota baglamana gerek kalmıcak heralde.crafterlarn rolü büyük sonuçta oyunda,onlar çözer item olayını bence
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda wow tbc gibi pvp ve pve itemları ayrı, "hayatsızca" raidlere girenler pvpde pve itemlarıyla yetemeyecekler. Pvp itemlarını almak için ne gerekiyor bilmiyoruz, blood money gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Bide hiç bi mmoda don pabuçla dalma geyiği olmaz, mmo dediğin süreklilik içermeli bağlayıcı olmalı o yüzden illaki grind edilecek itemlar olacaktır.

craft sistemiyle ilgili en son hatırladığım gem socketli itemları sadece crafterların yapabildiği ve bunların mob droplara göre çok daha iyi olduğu. Yalnız bi uo, wow yada swg gibi olmayacak craft sistemi, her item seviyesi için bi quest yapmak gerekicek. Craft skilllerini arttırmak için aynı baltadan 10 defa yapmak yerine crafter npclerin hede öldür, şundan topla gibi questlerini tamamlamak gerekicek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...