dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 siz de hoplayın zıplayın işte! azuahhaha yorum ve cevap harika said: ozanakbaba (1 year ago) 0 Reply | Spam English:You are a very very importend man.because your face is very very..veryy..you are good man.yes.Egzekli. Turkish:Böylesine önemli bir markanın tanıtım filmlerinde oynamak her kişinin şansı değildir.o yüzden sözüm sana profilo.iyi bir seçim gelecek kaygısını ortadan silip süpürür. Bu adamı seviyorum ben ya.. murat3d (1 year ago) Reply | Spam English 'and' Turkish değil Ozan'ım, English 'or' Turkish! Türk Hava Yolları mısın sen?! :P Bir sayfa Türkçe, bir sayfa İngilizce? :D (Yorum için teşekkürler. Egzekli'ye koptum zaten) adam süper! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 abi, profilo reklam konusunda bence de başarılı bir firma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2008 ben hatırlıyorum bu reklamları baya ii : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar