Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 bi de bu karakteri ve itemları geri getirtme olayını bir karakter için 1 kere kullanabiliyorduk yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 tamamen raid chat kullanır nihilum zaten videolarını izlediyseniz şıkır şıkır aşşagı doğru spam manyagı olan raid chat dikkatinizi çekmiştir.nihilum ayrıca bayan oyuncu da almıyor milletin aklı kaymasın iyice odaklansınlar diye... get a life mates,get a life.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bayan oyuncu almama olayı sadece söylenti, awake açıklamasını yapmıştı onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 toggie said: venti de duyucaz mı?zeki müren de bizi görecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 zeki murende mi nihilumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 all star değil mi abi zaten nihilum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 erkin koray, bülent ersoy falan hepsi mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 son bilgilere göre açılışda ajdar konser vercekmiş >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ajdar oyea :D illidianın yanında gelin uleyynn çikita muz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
exhell Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 muhahaha ajdar ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 ben düşnüyorum,ventin harbi gerekli oldğu durum aklıam pek gelmiyor biri ölse noooooolcak nolcak vallla ventten "im dead ffs" diyecek birisi,mutlumu olcaz bizde ooo öldü diye. healer ölse ,diğer healerlar zaten farketmeli,gerekli düzenlemeleri yapmalı,onceden hazırlığınıda healer kanalından ayarlamış olsun. dps ölse kim cukler zaten,res gelicek adma nerden bilsin derseniz<,kuralı olunce beklemektir zaten res gelebilir diye,her an hazırlıklı olmalı adam. gercetekn gerek yok,birden pro yapmıyor evet vent kullanmamakta,overrated vent,ben nefret ederim,müzüümü dinlerim vent olmassa,mis. ne olucak,maggyde bi macro yapcan /p im dead,someone take over die. DBM,bigwiggs ventin yapacağı çoğu şeyi yapıyor zaten "infernal on eben" fln diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 hayır eskiden threat meter falan yoktu, cok sunderın kactımı sölüyosun ts den, bide 40 kişi oldumu insanların takip etmeside zorlaşıyodu ölen cclenen memberları, aynı anda 5-6 tank dolanıyodu etrafta falan, şimdi 25 kişi dahada rahat, üstüne addonlar gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar