Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Merhaba

sherbeth

Öne çıkan mesajlar

roket adam said:
hoşgeldin.

olm sonra niye patide kız az, olanlar da feminist diye laf ediyorsunuz. olmaz ki bu kadar ilgi. hayret bişi yaav. bildiğin üye işte.

(kızların kendileriyle ilgilenmezmiş gibi yapan erkeklerden hoşlandığını duydum onu deniyorum

bunların işe yaramadığını tellos'a sor, söyler o sana =)

urmesque said:
buraya geldiysen alışman lazım yavrum XD

dişi olduğun için şimdilik öğrenmemiz gereken bazı şeyler;
1) pati insanına alışabilme yetenegine sahip olup olmadıgını sınamak.
2) 1. maddeyi yaptıktan sonra ve geçerli puan aldığını düşündükten sonra her denilene cevap vermemek.
3) yanlışlıkla cevap verdiğin takdirde sonra oturup aglamamak.
4) agladıysan bile bunu belli etmemek.
5) selam.

1)herkes her zaman sürüye uymak zorunda değildir, aslında sürüden biri olmamayı olmaya tercih ederim. o yüzden beni sınamanız ya da sınamamanız zerre dokunmaz bana =)
2) geçerli puan vermek de neymiş, 87479874283724 x 0 verin bana o zaman, hiç problem değil =), her denilene değil de daha çok hakedene cevap veriyorum diyelim
3) beni siz mi ağlatacaksınız =) ben pek ağlamam merak etme demet
4) bkz. 3
5) eyvallah

Baluu said:
Pati albüm'e gir, resim koy.. Olmaz öle.
Bir görelim, sonra asılcaz söz.

aa niye ama, kız olsun çamurdan olsun.

Llama said:
neyy kızmı gelmiş

hee kız gelmiş
Sosyal ağlarda paylaş

vay be ulan amma hasılat yapmış topic ben de bişeyler yazayım balonum patladıına göre benim de artık dişi patilere asılma hakkım doğmuş olsa gerek.efendm selamlar hoşgeldiniz sherbet hanım

dinlemeyin kimseyi evet kalın siz,çok yakıştınız buraya

bayanların kendilerine iltifat eden erkeklerden hoşlandıgını duymuştm.onu deniyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

Anubisath said:
vay be ulan amma hasılat yapmış topic ben de bişeyler yazayım balonum patladıına göre benim de artık dişi patilere asılma hakkım doğmuş olsa gerek.efendm selamlar hoşgeldiniz sherbet hanım

dinlemeyin kimseyi evet kalın siz,çok yakıştınız buraya

bayanların kendilerine iltifat eden erkeklerden hoşlandıgını duymuştm.onu deniyorum ben de.

bir şey yazıyosun da önce benimkileri bi okusan da öyle yazsan =))

bak üstte ne yazıyo :

bunların işe yaramadığını tellos'a sor, söyler o sana =)

bu arada balonum sayemizde, el birliğiyle patlıcak yakında, sağolun malzeme çıktı bana da =PP yoksa nerde yazcaktım bu kadar mesajı bu kadar kısa sürede
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...