Llama Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 neyy kızmı gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 roket adam said: hoşgeldin. olm sonra niye patide kız az, olanlar da feminist diye laf ediyorsunuz. olmaz ki bu kadar ilgi. hayret bişi yaav. bildiğin üye işte. (kızların kendileriyle ilgilenmezmiş gibi yapan erkeklerden hoşlandığını duydum onu deniyorum bunların işe yaramadığını tellos'a sor, söyler o sana =) urmesque said: buraya geldiysen alışman lazım yavrum XD dişi olduğun için şimdilik öğrenmemiz gereken bazı şeyler; 1) pati insanına alışabilme yetenegine sahip olup olmadıgını sınamak. 2) 1. maddeyi yaptıktan sonra ve geçerli puan aldığını düşündükten sonra her denilene cevap vermemek. 3) yanlışlıkla cevap verdiğin takdirde sonra oturup aglamamak. 4) agladıysan bile bunu belli etmemek. 5) selam. 1)herkes her zaman sürüye uymak zorunda değildir, aslında sürüden biri olmamayı olmaya tercih ederim. o yüzden beni sınamanız ya da sınamamanız zerre dokunmaz bana =) 2) geçerli puan vermek de neymiş, 87479874283724 x 0 verin bana o zaman, hiç problem değil =), her denilene değil de daha çok hakedene cevap veriyorum diyelim 3) beni siz mi ağlatacaksınız =) ben pek ağlamam merak etme demet 4) bkz. 3 5) eyvallah Baluu said: Pati albüm'e gir, resim koy.. Olmaz öle. Bir görelim, sonra asılcaz söz. aa niye ama, kız olsun çamurdan olsun. Llama said: neyy kızmı gelmiş hee kız gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: 6 - ) kk gg thx bai ! bu niye atlıyon beyenmedin mi LoL! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ben istemedikçe ya da moderatörler bir hatamdan dolayı atmadıkça bu forumdan gitmeyeceğim için cevap yazmadım =) yani biraz inatçıyımdır ben, git derseniz inadına kalırım =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 vay be ulan amma hasılat yapmış topic ben de bişeyler yazayım balonum patladıına göre benim de artık dişi patilere asılma hakkım doğmuş olsa gerek.efendm selamlar hoşgeldiniz sherbet hanım dinlemeyin kimseyi evet kalın siz,çok yakıştınız buraya bayanların kendilerine iltifat eden erkeklerden hoşlandıgını duymuştm.onu deniyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Anubisath said: vay be ulan amma hasılat yapmış topic ben de bişeyler yazayım balonum patladıına göre benim de artık dişi patilere asılma hakkım doğmuş olsa gerek.efendm selamlar hoşgeldiniz sherbet hanım dinlemeyin kimseyi evet kalın siz,çok yakıştınız buraya bayanların kendilerine iltifat eden erkeklerden hoşlandıgını duymuştm.onu deniyorum ben de. bir şey yazıyosun da önce benimkileri bi okusan da öyle yazsan =)) bak üstte ne yazıyo : bunların işe yaramadığını tellos'a sor, söyler o sana =) bu arada balonum sayemizde, el birliğiyle patlıcak yakında, sağolun malzeme çıktı bana da =PP yoksa nerde yazcaktım bu kadar mesajı bu kadar kısa sürede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 okumaya gerek görmedim ya kusura bakma baktım ilk 3-4 posta sonra ortama ayak uydurdum.teorimi de çürüttün zaten kalmam artık bu topicte.dejavu oldum daha önce tanışmış mıydk? nese gittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 bariz fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fede said: bariz fake. fake olan ne? ben mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fatih bir numarasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 sen de no 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hiç kasma. hiç bi kız bu 4 sayfa soğukkanlı olmadı burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 işte burda yanılıyosun =) soğuk kanlı değil, gayet sizin kadar geyikteyim ben =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ha tmm o zaman. slm asl? oha bir an ben kaybettim soğukkanlılığımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Ben halen görmeden asılmama taraftarıyım.. akjhkdshg.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 selam, hoşgeldin, bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 fede said: ha tmm o zaman. slm asl? oha bir an ben kaybettim soğukkanlılığımı en son asl dediğimde ya da bana sorulduğunda ki neredeyse 7 sene oluyor, bir irc sayfasındaydım. ben bunu sormayı orta 2de bıraktım yahu =P hala asl soruluyo mu =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: Ben halen görmeden asılmama taraftarıyım.. akjhkdshg.. :D bence de çok mantıklı =) ben de olsam öyle yapardım yani, öyle görmeden asılmak olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 güncelle butonu çok yararlı, severim ben. kullanırım da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 çirkinim görmeden asılmayın diosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 orta 2 + 7 sene.. hmm bakalım noluyor.. 20 ya da 21 yaşı ortaya çıkıyor.. Tamam sıra şehirde ? Nerdensin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 önce foto gör sonra sor oğlum bari shsjkdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sherbeth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Anubisath said: çirkinim görmeden asılmayın diosun yani? bkz : (güzel insanların yaşama hakkı) güzelim ya da çirkinim demem çok yersiz olur. ben genelleme yapmıştım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 aha lag yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Baluu said: orta 2 + 7 sene.. hmm bakalım noluyor.. 20 ya da 21 yaşı ortaya çıkıyor.. Tamam sıra şehirde ? Nerdensin :D haahhahahah alkışlıyorum azim hırs refleks zeka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar