adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 biraz daha açık renk olur belki kassan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 orhan bırak şimdi bunları gel bi i can atalım senle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 tamam hadi gir oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 MarcOConner said: yaw calıssam ne calısmasam ne aynı okun laciverti işte sonuc fark etmicek... abi acıgı koyusu her sey aynı yola cıkıyo ff se ff ha 35den ff ha 05 yalan b işler okulu bırakıp magazinci mi olsam onu dusunuyom ben şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 alp vazgeçtim caydım msnde cevap vermiyon zaten git aynı b*k un lacivertini ye... sende gel gastronomiye aşçı ol parayla ilişkiye gir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adamınbiri said: alp vazgeçtim caydım msnde cevap vermiyon zaten git aynı b*k un lacivertini ye... sende gel gastronomiye aşçı ol parayla ilişkiye gir :D anaaaam guzel fikir aslında yatıp uyusammı ki ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 gel valla 7tepe ye oooh mis gibi pisürü tikky aplamızda var :D aysun kayacıda bizde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 aysun kayacıyı isterim ama ben... hımm... olabilrimi acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 termo sınavım muthişti galiba "0 1" alıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 oo yeaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 abi 2.5 ytlye SAMSUN 216 ALSANAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bilen bir adamla oturucaktın. yunus çengelin kitabını alacaktın . ya allah diye girecektin. notların da tam olacaktı. sınavdan bir şeyler alacaktın. bi dahaki sınava böyle yap, odersi bırakma çan olur, en az cb geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 termo bi sferde geçilmez zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 çengelle 1 seferde geçer abi adam gibi okursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ya termo kolay. ama çok teorik anlatılıyordu bizde, sonra sınavda soruları döşüolardı. dolayısıyla zar zor geçiodu herkes ehhe. kontrol hacminin ağzına koyıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 abi steady-state. diğeri vardı bi de.control systemin. 2 formülü var onların . onlardan sorarlar ilk sınavda. çengelin kitap arkası soruları zaten ortalıkta. kitap açık mı bi de o önemli =) bir de iş yapınca ne olur , ısı kaybedince ne olur onlar önemli. sistem ısı kaybedince eksi, iş yapınca artıydı öyle bir şeydi , kitapta onla alakalı örnekler vardır , bi de hocanın kağıttakilerine bakılır,girilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu heriften bi şey olmaz. tavsiye verecem diye yorulmayın. dalga geçin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 hehe malik ii açıklamış ama eternalus a katılasım geldi sırf daha eğlenceli olduğu için. termo var ya of of. kesin kaldın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar