rLx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 BulletRide said: Detroit 2. maç gibi oynadığı takdir de,rehavete kapılmaksızın geçer 4-2.İzledim maçları rLx,relax olabilirsin bence.İmkan vermiyorum zaten,ama turu geçerlerse bir şekil.Boston çok rahat doğuyu şampiyon bitirecek bunu istemiyorum sadece. babzi rahatım ben zaten de bu mantıkla 3.maçtaki gibi savunma yaparsa philly seri 4-1 biter yani =)) neyse bakalım güzel bi seri nolacak
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Phi-Det serisi sürpriz kabul ama asla güzel değil,Detroit 2.maç rahat geçti,Phily 3. maç rahat geçti,ilk maç biraz çekişmeliydi o kadar...Bundan sonraki galibiyetler de büyük ihtimal 2-3 çeyrek de kopan Detroit veya Phily galibiyetleriyle olacak,Detroit'in uzun zamandır bu kadar disiplinsiz bir savunma yaptığını görmedim.Tamam kendilerine güveniyorlar,günlerinde oldularmı da NBA'in en büyük gücü onlar belkide ama bunu sadece birkaç maç gösterebiliyorlar kendilerini sıkmıyorlar...Sheed'in saha dışı Billups'un saha içi liderliği benimseyip artık maç vermeden seriyi geçmeleri lazım 3-1 olsa bile Detroit geri gelecektir ama çok çok zor olur. Atlanta'ya gelince Celtics'e Horford ve Smith iikilisi biraz eşleşme sorunu çıkardı JJ de yüksek isabetli üçlükler atınca ekstra bi galibiyet geldi ama bu seri 4-1'e fit bence. Bu arada Orlando'nun Boston'a karşı şansı sıfır değil,ama maximum 2 galibiyetli kolay bi Boston zaferi olur öyle bir eşleşme olursa. Bu arada Calderon'a yaptığı ağır eleştirilerle batug.com raptor'larının antipatisini toplayan Kaan Kural dün biraz daha Calderon ile ilgili güzel yorumlar yaptı.Adam only drama ya kabul yetenekli ama...
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 calderon gerçekten yetekli ama o only drama işi çok antipatik yapıyor kendisini.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Calderon benim gördüğüm en iyi yabancı oyun kurucu NBA'e gelen...(Nash Amerika kolejlerinden gelmiş olduğundan saymadım onu yabancıdan pek). Süper saha görüşü,pas yeteneği var...Ve bir oyun kurucudan bence beklenen en önemli istatistik asist/top kaybı oranında mükemmel resmen,e şutu da iyi...Ama o antipatiklik olmasa,bi de top kullandıktan sonra kitap sayfası değiştiren amcalar gibi elini yalamasa süğer olacak =]
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Cavs süper çekişmeli bir maçın ardından seriyi 3-1 yaparak büyük ihtimal Washi'ye raki guzel,balik guzel dedirtti.Skor 100-97,Lebron yine efektifti,defansta güzel bir Big-Ben performansı izledik denebilir ama çoğu zaman 4 kişi hücum etti Cavs,Ben Wallace maç boyunca 1 tane bile şut kullanmadı...Washi cephesinde ilk çeyrekte Arenas'dan güzel 1-2 hareket görsekte resmen uyuyarak geçirdi maçı...Jamison,Haywoon ve Butler takımı oyunda tuttu ama sonunu getiremediler... Şu sıra devam etmekte olan Phx-Sas maçı ise 65-45'lik bir devre sonucuyla PHx lehine kapandı,fakat izlediğim kadarıyla Sas güzel bir aktif dinlenme yapıyor bu maç 3-0'dan geri gelmenin imkansızlığının farkında olarak,Phx de üçlük delisi yapıyor Antuanları,Phx de 1 galibiyet alsın imajıyla oynana bir maç,gösterip de vermemek olacak biraz seri ama belki epik bir "comeback" yapıp en azından bir 6. ve 7. maç izlettirir bize.
tellos Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 ya şu sırada sas-phx maçı varda seriyi tam izleyemedm ama sunucuun dedigi kadarıyla böle oynamış sas taktik shaqı daha hucum başlamadan 1.2.3. farketemez her peryotta faulle durdurmak böle sistemmi olur ya allah kahretmesin popoviçi 312313 shaq serbest atış attı ya
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Hack-a-shaq yapmış Popovich geçmiş Lakers serilerinde olduğu gibi,gerçi o zamanda karşı taraf hack-a-bowen yapıp kitlemişti olayı... Bu arada toggie Tony Parker>Calderon isim olarak ama Parker gibi senelerdir NBA'de olup en yüksek asist ortalaması 6.1 olan ve maç başına 2.5 top kaybeden adamın oyun kurucu kabiliyeti Calderon'unkinin yanında az kalır.Parker daha çok Sas'ın sisteminde içeri dalan,perdeden çıkıp şut kullanan bir kombo-guard konumunda,zaten fiziği el verse Wade veya Arenas tarzı bir switchman olcak.Yani Parker özel ve farklı bir adam o konumda,ona yakın isim olarak belki Monta Ellis'i örnek gösterebiliriz.Ama Calderon biraz daha "oyun-kurucu"
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2008 Bu arada büyük ölçüde Pistons'In serideki seyrini belirleyecek maç başladı,başarılar Bad Boyz'uma,McDyess yerine ilk 5'de Maxiell'ın başlayacak olması Detroit'in maç başından sertliği had safhada tutacağının göstergesi,ortadan hücum ediyor Phila habire umarım yokları oynayan McDyess benchten dinamik girer,zaten boyalı alanı kararttı mı Pistons,Phily dış şutta çok istikrarsız ve vasat bir ekip.Sorun olmayacaktır,fakat Andre Miller'ın Dalembert'ı süper oynattığı bir gerçek,bakalım kısmetspor.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Detroit ikinci yarı 38 sayıya izin verince galibiyet de geldi.
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 bu geceki toronto maçını veriomu ntv bilen var mı?
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2008 ya ne işe yarar bu kanal ntvspor da duruo öyle insan alır maçı.stream mi kasıcaz yine of
lucretia85 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Boston-Hawks 2-2 olmuş şaşırdım doğrusu.Gerçi sadece ilk maçın sadece bir kısmını izlemiştim nasıl oynadıkları konusunda pek bir fikrim yok.Ancak 76ers gibi sürpriz oldu hatta 76ers dan bekliyordum bir şeyler ama bu tam sürpriz oldu. Lakers tam gaz gidiyor 4-0 bitirmiş.Nuggets en azından bir maç almalıydı.Sadece bir maç izleme fırsatım oldu seride ve Nuggets'ın ne oynadığını çözemedim.Karman çorman bir taktikle oynuyorlar.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Gece Steam'den izledim maçı,gerçekten Hawks ekstra oynadı.Josh Smith 1 top kaybetti düşünün o derece,bi de hayvanın 7 bloğu var adamı oyundan soğutur...JJ'inde 35 sayısı çok önemliydi. Bu arada yılın koçu ödülü herhangi bir süpriz olmadan Byron Scott'a gitti...Bu akşam Dallas maçından önce alacak ödülünü,bana kalırsa Nets'e 2 kere final oynatmış bir adam olsada,bu sene New Orleans'taki başarısı böyle bir batıda daha kayda değer.Gerçi ben Adelman'ın almasını istiyordum ama benimkisi plase bir istek,banko olan kazandı.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 of kotayı doldurdum yine ntv maç ver kahrettin beni
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Biraz geç oldu ama Billups 5.maçta devreye girdi...3. çeyrek oynanıyor ve skor 77-53 Piston lehine,Billups 21 sayı 10 asistle oynuyor ve şu ana kadar Andre Miller'ı da durdurmuş gözüküyor(Miller 4/15 saha içi isabeti).Sheed'in 6 tane insan soğutan bloğu da Sixers'ları baya sindirdi.Olması gereken bir maç oluyor şu an ama Sixers %40 civarı hücum ediyor gerçekten ilk 4 maçtaki takım bu mu inanamıyorum şu an. Detroit'in bu saatten sonra Auburn'de maç vereceğini düşünmüyorum Sixers'ın en azından 10lu rakamlara indirmesi gerek farkı 4.çeyreğe kadar.
rLx Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 76ers ın genç oyuncularını Pistons ın inanılmaz şut yüzdesi etkiledi. Gençlerin resmen moralleri bozuldu =) e tabi yanına bi de rasheed in blokları ve 3lükleri geldi. Dalembert de daha etkisiz oynayamazdı gitsin saclarını kestirsin. Andre Miller kaçırdıkça gaza geldi. İnsan ulan kaçırıyorum bugün de biraz asist yapayım der ama olmadı. E bütün bunlar olunca tabi yenilgi kaçınılmazdı. 76ers taraftarı olarak sonraki maçdan pek umudum varmı? Bilmiyorum eğer maça iyi başlanırsa, aslında 76ers default başlıyor maça, Detroit maça kötü başlarsa diyelim; 3-3 e getirebiliriz. 3-3 e geldikden sonra herşey olur ama 3-3 e getirme ihtimalimiz düşük. ayrıca Carney e daha çok süre vermek gerektiğini düşünüyorum. Evans ın da cinlik peşinde koşmaktansa basketbol oynamasını gerektiği fikrindeyim.
BulletRide Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2008 Dallas'da Avery johnson devri kapandı...Mark Cuban'ın bu akşam basın açıklamasıyla zorda olsa (Yalan!) bu kararı verdiklerini açıklandı,bana göre Sam Mitchell ve Doc Rivers ile beraber aldığı yılın koçu ödülünü sonuna kadar haketmeyen bir koç olsada Dallas'ı hep üstte tutmuştu,ama bir play-off koçu olmadığını son 2 yılda iyice kanıtladı bize biraz daha tecrübeye ihtiyacı var,her sahipsiz koç gibi kendisini Portland'a beklerim Nate'in yerine yinede... Dallas'a gelirsek GSW'nin 48 galibiyetine rağmen play-offa girememesi Oracle Center ahalisini üzdü.Don Nelson'ın sezon sonu kritik maçlarında Baron'a az süre vermesi çok eleştirildi bu yüzden Don Nelson pek huzurlu değil...Kendisini tekrar Dallas'ta görmek isterim.Hack-a-Shaq taktiğinin mucidi olması dışında en saygı duyduğum koçtur kendisi.
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 2 sene sonunda Avery Johnson'ın gönderilmesi beklediğim bir durumdu.Ama iş sadece Avery Johnsonla bitmesin Dampier artık takımdan gönderilsin bir zahmet.Öyle çok iyi bir pivot lazım değil.Çalışkan,savaşan biri yeterli olur. Artı olarak Kidd'in takıma gelmesi takım kimyasını değiştirdi bence.Johnson takımda pek uyum sağlayamadı bu değişiklikle. Don Nelson'ın gelmesini beklemiyorum açıkçası çünkü takımdan apar topar gönderilmişti ve Nelson o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam bu duruma epey içerlemişti. İkinci turda Hornets-Spurs eşleşmesinin nasıl geçeceğini çok merak ediyorum.Bence Chris Paul>Tony Parker ancak Spurs işte bu takım olarak çok iyiler.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paul>Parker fakat ne Parker Paul'ü ne de Paul Parker'ı adam gibi savunabilecek.İkiside 30lu sayılarda seyreder...Asıl nokta Duncan West'i sindirebilecek mi,eğer bu da olursa zaten dış şut tehditleri Bowen tarafından kitleneceği için yine bi Sas ovnajı izleriz gibi geliyor bana. Dallas'a gelirsek Dampier aslında yaşını artık almasına rağmen pota altında güvenilebilecek bir isim,fakat işte süreyi Diop'la bölüşüyorlardı ve maximum etkide oluyordu ikiside,şimdi tek Dampier'a emanet kalınca pota altı kötü oldu.Ayrıca Kidd tartışılmayacak bir oyuncu olsada yüzük için geldiği bir takımda 4 sayı 6 asist 5 reboluk maçlarla şampiyonluğa ne kadar inandığını da süper gösterdi nazar değmesin.Harris kesinlikle bu takımın hücumunda daha etkiliydi.Dallas'ı asıl vuran şey Kidd'in uyumsuzluğu ve 1.5 yıldır ligin en iyi kısa forvetlerinden olan takımın 2 numaralı yıldızı Josh Howard'ın Marttan beri piyasada olmayışının bu seride de çoğunlukla devam etmesidir.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Paul, Parker'ı savunur bence gayet. Parker öyle yayla gibi içeri dalarken ligin steal kralı olan Paul'a bol bol top kaybeder. Bu da onun moralini bozar ve oyundan düşürür. Parker'ın pas yeteneği de kısıtlı olduğundan çok bir işlevi olacağını düşünmüyorum bu seride.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2008 Parker'ı finallerde Billups anca tutmaya çalışmıştı zamanında ciddi bir savunmacı olmasına karşı.Parker'ı Kidd,Billups tarzı bir sertlikle yıldırmak lazım,Paul'ün çaldığı 2-3 toptansa şöyle yıldırıcı bir kademe lazım ona. Parker'a gelirsek o her ihtimal Paul'ü tutamaz orası ayrı.Paul asistlerde zaten ligin en iyisi,playofflarda da 24 sayısına 12 asist ekledi ortalama.Ama Parker'da ne olursa olsun takım savunmasını pek beceremesede kimi zaman bireysel savunmasını beğendiğim Bell tarafından tutulmasına rağmen 29.6 sayı kaydetti,üstelik kariyerinin en yüksek asist rakamlarında şu an 7 ile...Pas yeteneği saygı görmeyen bir oyuncu için fena bir rakam değil,1.4 de top çalıyor o da en yüsek rakamı şu an.
Öne çıkan mesajlar