Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masticore said:
Peja sakatlanmadımı bu sene ? 0_o

77 maç oynadı,5 maç kaçırdı sadece.

Ayrıca West ve Chandler'ı sayarken Peja'yı göz ardı etmek istemem,kullandığı çok şuta rağmen 3pt isabeti %fg'unden yüksek başka bir adam daha bulunmaz sanırım.%440 fg %441 3pt,gerçekten iyi bir rakam.
Mesaj tarihi:
lakers zaten sezon basında kendisinden beklenen performansı sergiledi, kobe de gecen seneki kobe'den farksız. son donemde gasol'un gelmesi sadece playofftaki sıralamasını degistirdi lakers'ın. yoksa zaten playofflara katılacaklardı.

guzel dediğin kadroya sezon basında kimse sans veriyo muydu? sezonu ikinci sırada bitirecegini kim tahmin edebilirdi? bu kadroya playoff garanti falan deme simdi.

david west dediğin adamın kariyeri new orleans'ta gecmiş, peja gecen sezon da ordaydı ne oldu? bi bok olmadı, olan bu sene chris paul'un inanılmaz oyunuyla oldu.
Mesaj tarihi:
Peja-West-Tyson 3lüsünün CP3'le bir arada oynadığı maç sayısı geçen sene 10'u geçmez,ayrıca emanet salondaydılar,Cp3 resmen tek başına oynadı geçen sezon ama playoff'a sokamadı takımını açık ara demek West falan önemli adamlarmış ayrıca kim tahmin eder demeyin lütfen West ve Tyson pota altını set hücumunda tek geçerim uzunlar arasında, biraz Noh maçı izlediyseniz zaten bunu görmüşsünüzdür, Cp3 sürüklüyor ama yardımcıları da kalibreli adamlar.Kobe kaç senedir tek başına cebelleşiyor play-off'a sokuyor bu sene de takımını batının "en" tepesine,sondan bir önceki maçında New Orleans'ı yenerek taşıdı.
Ödül bu hafta açıklanır zaten,Kobe alınca konuşurz sanırım.Cp3 hatta Lebron alsa bile itirazım olmaz,ama Kobe'nin hakkı.
Mesaj tarihi:
toggie said:
lakers zaten sezon basında kendisinden beklenen performansı sergiledi, kobe de gecen seneki kobe'den farksız. son donemde gasol'un gelmesi sadece playofftaki sıralamasını degistirdi lakers'ın.

Bolt kısmı atlamışım,ajan play-off sıralaması önemsiz bir şey mi sadece onu değiştiriyor? Saha avantajı ve Dallas'la eşleşmemek için ne hesaplar döndü sezon sonu.
Mesaj tarihi:
Dallas ile eşleşse nolcaktı? En fazla 4-2 biterdi o seri.
Dallas iyi takım değil hala neyini beğeniyorsunuz ya NOH ezip geçiyor gördüğünüz gibi.
Mesaj tarihi:
bahsettiğimiz takım lakers yahu. hadi noh olsa sıralamayı onemser diyecem de, lakers gibi bi takımın sıralama secme gibi bi durumu yok. zaten ligi domine eden takımlardan bi tanesi.
Mesaj tarihi:
Denver play-off ciddiyetinden çok uzak,2 maçtır 120 küsürat sayı yediler,dış sahada bir playoff eşleşmesi için gerçekten çok rezil bir durum.Aslında isteseler Man-to-man defansları fena yapmazlar ama eşleşme problemleri ve Zen-Master'ın süper hücum repertuarı buna izin vermez.
Mesaj tarihi:
Hepsini geçtim Tyson bu sene sıçmadı mı? Gayet rezil oynadı sezonun büyük bölümünü ve NoH'a büyük bir katkı sağlamadı bence. cp3 ve west taşıdılar takımı daha çok.
Mesaj tarihi:
Nihayet Play-Off görüntüsüne benzemeye başladı. İlk turda SÜPRİZ OLMAZ diyenler bir dakika durur artık. 3-0 yapabilen takım yok henüz. 3. maçlarını oynayan takımların tamamı en az bir maç kaybettiler çünkü...

Utah'ın son maçının son çeyreği FACİA olmuş yalnız, AK47 potanın DİBİNDEN içeri bırakamamış, sonrasında topsuz adama top havadayken faul yapıp 3P sayı+faul vermiş rakibe. YUHH. Memobi 3lükle kıpırdanma başlatmak istemiş ama son hücum, DeronW labada labada tabanlarını yere vurarak içeri koşmuş ve bloğu yemiş, buyrun demiş maç sizin olsun. ÜZÜCÜ.

Not: Carl Landry kimdir yahu? Bloğu yaptıktan sonra, bir de dışarı çıkan topu uçarak kurtarıp, çeldiği topu da rastgele değil, hücum başlatacak şekilde oyuna sokmuş. KİM BU adam?
Mesaj tarihi:
Holy said:
Hepsini geçtim Tyson bu sene sıçmadı mı? Gayet rezil oynadı sezonun büyük bölümünü ve NoH'a büyük bir katkı sağlamadı bence. cp3 ve west taşıdılar takımı daha çok.

Ajan yapma gözünü seviim,adam kaç maç üstüste 20 küsür rebo çekti.Ki NBA'in en iyi hücum rebo'cularından biri kesinlikle,ekstra şans doğurdu çok fazla hücumlarda.

Houston Utah'da en az 1 galibiyet alıp seriye Houston'da veda edip ufak bir hediye vermek istdi şüphesiz taraftarına alkışı da hakettiler sezonun son bölümünde.
Yao'suz falanda olsu bu seriyi 4-0 hatırlamak istemediler.Utah deplasmandaki 2-0 rehavetindeydi, çok saçma şutları zorladılar.44 dk. sahada kalan Shane Battier gerçekten savunmada çok iyi liderlik etti,Scola ve Landry de kritik reboları alınca ister istemez maça tutundular...T-mac sakatlığı yüzünden kötü şut kullanıyor 11-26 oynadı dün yine.
Mesaj tarihi:
Carl Landry i free agent dan almıştı Houston Chuck Hayes gibi.Geçici kontratı var yanılmıyorsam.Rockets Jazz serisi geçen sezonun aksine gelişiyor geçen sezon 2 0 Jazz geri düşmüştü 4 3 bitmişti sanırım.Umarım bu sezon dramatik bir şekilde Rockets kazanır.Go Rockets
Mesaj tarihi:
Ayrıca Phila sürpriz yapmaya devam ediyor. Kendi sahasında Pistons'a 20 sayı fark atmış ve seriyi 2-1 yapmış. Eğer 4.maçıda kazanırlarsa seriyi vermezler diyorum ki Phila gazı aldı şu anda.
Mesaj tarihi:
SAS-PHI maçı istatistiklerinde dikkatimi çeken SAS 3sayı kullanmaktan VAZ GEÇMİŞ. sadece 2 tane 3P var istatistiklerde.

PHI artık bu saatten sonra süpriz değil, çok yaşlı ve doymuş bir detroit var karşılarında.
Mesaj tarihi:
İzlediğim en saçma play-off maçları...Sezonda Sas'ı 3-1 ile güle oynaya geçen Phx'in Shaq takasıyla haline bak,bu takas Amare'nin istatistik kağıdını doldurmaktan başka bir işe yaramadı...Detroit maç seçmeye devam ediyor,kendilerine güvenleri başlarını yakacak gibi yarı finale yorulmuş çıkacaklar çok,Phily'nin bu turu geçmesine ben hala imkan vermiyorum ama 4-3'lük bir seri olabilir.
Mesaj tarihi:
dünkü maçı izlemedin "imkan" dahi vermediğine göre

şu anda tur gayet ortada ortada olmasının sebebi de pistons ın tecrübesi. yoksa ilk 3 maçı izleyen herkes turu 76ers ın geçeceğini söyleyebilir.
Mesaj tarihi:
Detroit 2. maç gibi oynadığı takdir de,rehavete kapılmaksızın geçer 4-2.İzledim maçları rLx,relax olabilirsin bence.İmkan vermiyorum zaten,ama turu geçerlerse bir şekil.Boston çok rahat doğuyu şampiyon bitirecek bunu istemiyorum sadece.
Mesaj tarihi:
phi - det galibi zaten orl - tor galibi ile eslesecek. detroit bu oyunla bu turda olmasa orlando'ya karsı gayet patlayabilir ki finale de cıksa bile boston yine cok rahat detroit'i tokatlar. onlar da hawks'a kaybetti bugun.
Mesaj tarihi:
sürpriz 1 maç veririz demiştim. o maçı verdik bu gece. şimdi bu 4.maçı aldığımız takdirde 4-1 ile geçeriz. ama yenilirsek bu seri 7.maça kadar uzar. bu maç çok önemli o yüzden.

bostondan bahsediyorum :P
  • Yeni Oluştur...