Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son ceyrek basariliydi, Sipru son 4 dakika kala patlayip 1 dakika kala geri baglanmasa daha basarili olacakti... Cok feci kiniyorum su rezalet programi yazanlari ve hatta laflar hazirladim

Macin hareketi; Sonlara dogru Gasol hucumda topu tipleyip "ya ben arada hucumda da katkida bulunuyordum di mi?" diye hatirladiktan sonra Jack Nicholson'in hareketiydi
Mesaj tarihi:
he he evet ya süperdi o.

adam resmen en başarılı orgazmını yaşadı.

bir ooooooooh beeee dedi ki, yani gerçi ben de aynı tepkiyi vermiştim. Hele şükür şeklinde.

Kobe'yi tekrar kutluyoruz, mükemmel bir oyun çıkardı.
Mesaj tarihi:
garnett, pierce yokları oynadı. vujacic kendini aştı. bir ray iyiydi. ayrıca kobede süper oynadı. bunlara rağmen lakers çok fazla zorlandı...

boston staplesdan kesinlikle galibiyet alacak bence.
Mesaj tarihi:
kobe böyle oynadığı sürece diyorsun da baktım şimdi boxscore'a: isabetli atmış saha içinde de 11-18 FT var bence kobe için rezalet. en kötüsü de 1 asist. hiç de iyi oynamamış bence kobe.

ayrıca kobe 36, vujacic 20 geriye kalanların hiçbiri çift hanelere ulaşamamış. ümitsizleştim iyice.
Mesaj tarihi:
Deacon said:
kobe böyle oynadığı sürece diyorsun da baktım şimdi boxscore'a: isabetli atmış saha içinde de 11-18 FT var bence kobe için rezalet. en kötüsü de 1 asist. hiç de iyi oynamamış bence kobe.

ayrıca kobe 36, vujacic 20 geriye kalanların hiçbiri çift hanelere ulaşamamış. ümitsizleştim iyice.

kobe serbest atışlar dışında çok iyi oynadı. asist sayısının azlığı biraz gasol ve odom'ın kazmalıklarının yüzündendi yoksa baya iyi paslar vermişti. lakers da maçı iyi savunma yaparak kazandı zaten.
Mesaj tarihi:
Lakers'dan ne zaman asist kralı çıkmış (asist krallığını bıraktım 7-8 asist ortalamalı adam)Zen Master zamanı ya da herhangi bir Laker topu çizgiden getirip nokta pasla smacı bastırmış maçta bir çok kez.

Lakers yıllardır üçgen hücumla oynuyor süreyi kullanıyor rakibi pas trafiğiyle yoruyor ve doğru anda sayıya gidiyor,Kobe hücumu hazırlasa da uzunlarını bile pas özellikli adamlardan seçerek asist sayısını yayıyor.Maç boyu Lakers 17 asist yapmış ayrıca,düşük skorlu bir maç için olağan bir rakam ve eklemek istediğim birşey de Lakers'ın boyalı alan paslaşmaları yani Gasol ve Odom'ın pasları daha çok asist olarak istatistiklerde kendine yer buluyor.Üçgende ilk pası Kobe verince bir uzuna o isim ya ikinci uzuna ya da Kobe dönüyor,bu sebeple bu hücumlarda son pasın kimden çıktığı biraz sayılarda kalıyor.Üstadın asist ortalaması yinede sezonlardır bu sisteme rağmen çok iyi rakamlarda seyrediyor.
Mesaj tarihi:
ben hıc anlamıyom nba den basketten falan, üstümdeki mesajın ilk cümlesinin falan okudum bıtek,

ama dün lakers celtics macını ızledım.

bana eski lakers vs celtics oyunun hatırlattı, oyun guzeldi.
macta güzeldi.
lakersı pek severim.
gözlerim shaq'ı aradı ama sanırım baska takıma gıtmıs.
zen masters da ken master gıbı bısımıs.
ken masters demışken.
aduket.
Mesaj tarihi:
Maça mükemmel başladık odom özellikle taşıdı takımı ama kobe ortalarda yoktu. Fark 24lere kadar çıktı ama Celtics inandı ve farkı eritti tıpkı geçen maç yaptığımız gibi. Şimdi son çeyrekte 8:47 war ve maç resmen yeniden başladı ama kobe hala yok bole giderse işimiz zor kobe'nin devreye girmesi lazım. Ayrıcada boston bu maçı alırsa şampiyon diebilirz.

edit: Herkes biyerden bulsun son çeyrekte 6 dakika kala turiaf'ın Pj Brown'a wurduğu bloğu izlesin.
edit2:KOBE IS BACKKKK..
  • Yeni Oluştur...