Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2008 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Attığı 19 sayısı ve hiç kaçırmadan serbest atış atmasıyla Rodney Stue aratmadı Billup'sı hücumda...Ama gel gör ki vidalardan biri eksik olunca kaybettik maçı,neyse 4. maç Billups dönsün daha da bir sıkarız vidaları savunmada.
Mesaj tarihi:
2007-08 ALL-NBA FIRST TEAM
Position Player, Team (1st Team Votes) Points
Forward Kevin Garnett, Boston (118) 612
Forward LeBron James, Cleveland (117) 610
Center Dwight Howard, Orlando (86) 546
Guard Kobe Bryant, L.A. Lakers (127) 635
Guard Chris Paul, New Orleans (124) 629

2007-08 ALL-NBA SECOND TEAM
Forward Dirk Nowitzki, Dallas (1) 189
Forward Tim Duncan, San Antonio (25) 397
Center Amaré Stoudemire, Phoenix (30) 412
Guard Steve Nash, Phoenix (2) 311
Guard Deron Williams, Utah 228

2007-08 ALL-NBA THIRD TEAM
Forward Carlos Boozer, Utah 174
Forward Paul Pierce, Boston (2) 151
Center Yao Ming, Houston (2) 71
Guard Tracy McGrady, Houston (1) 137
Guard Manu Ginobili, San Antonio 123

All-Team'ler belli olmuş,sakatlığına rağmen Yao 3. pivot olarak yer almış.
2. takımda 2 tane point guard var...Kimsenin pek itirazının olamayacağı kategoriler bu all-team'ler o yüzden esnek yorumlanabilir ilk takım zaten barizdi,ama Manu'yu 2.takıma Nash'i 3. takıma switch edebilirdim ben.
Mesaj tarihi:
Heimdall said:
cleveland 21 - 11 boston
2:30 var ilk çeyreğin bitmesine
bütün maçlarda fark ve aşırı skor oluyo bu sene ya

2. ve 3. periyottaki ezici oyunu ile boston maçı kazandı ama :p

cavs'te ben wallace dışında herkes sayı atmış. takım oyunu olsa gerek. bostonda bu sefer pierce bişeyler yapmış artık.

hornets - spurs seriside 2-1 e geldi.
manu ve parker'ın hayvani performslarına karşı paul tek başına yetememiş.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

2. takımda 2 tane point guard var...Kimsenin pek itirazının olamayacağı kategoriler bu all-team'ler o yüzden esnek yorumlanabilir ilk takım zaten barizdi,ama Manu'yu 2.takıma Nash'i 3. takıma switch edebilirdim ben.

İlk takıma itirazım olamaz. Tartışmasız bu adamlar first teamdir. Anvak Hedonun Nowitzki yerine 2nd teame girmesini beklerdim. Haydi giremedi, 3rd team'e kesin girerdi bu seneki performansı ile.
Mesaj tarihi:
Aslında milli takımın ilk 5'i bu olsa ne acayip olurmuş izlemesi. Garnet potaya top atmazmış herhalde pek. Görev adamı olarak parçalarmış ortalığı. Benche de ağır/iyi savunmacılardan birilerini oturtmak lazım.
Mesaj tarihi:
sostizm said:
BulletRide said:

İlk takıma itirazım olamaz. Tartışmasız bu adamlar first teamdir. Anvak Hedonun Nowitzki yerine 2nd teame girmesini beklerdim. Haydi giremedi, 3rd team'e kesin girerdi bu seneki performansı ile.

4th team olsa da ona Bosh ve Jamison girerdi forvet.Hedo'yu seviyoruz gururlanıyoruz nba'in en iyi 30 oyuncusundan biri diyoruz çoğu zaman rahat ama Nowitzki ile kıyas yapmayalım lütfen =]
Mesaj tarihi:
Utah NBA'in en iyi iç saha takımı...iyi bir hatta düzeltiyorum çok çok iyi bir savunma yaparsanız ,yani oyunu savunma olarak bellerseniz Utah'dan galibiyetle ayrılırsınız...Rox bunu geçen seri 1 kez yaptı,fakat Utah'ı normal sezonda evinde sadece 4 kere yenebilen takımlardan biri de Lakers...Bu açıdan mükemmel bir 3.maç olacak,ama Utah 10 küsür sayı farkla kazanır gibi bu maç.
Mesaj tarihi:
Deron ve Boozer 2nd ve 3rd team'e girdiler,Boozer biraz daha oy alsa Nowidiskiyi geçip o da Deron gibi all 2nd team de olacaktı...Bunun gazıyla yırtarlar artık bir taraflarını Memo zaten fix güzel katkı...Brewer top çalsın,Kirilenko adam gibi iç-dış savunmayı karıştırmasın,perdeleri güzel kullansılar olur bu iş,Sloan'a söyledim gece zaten.
Mesaj tarihi:
ya alakasız bılıyorm ama içimde kaldı haykırmak istiyorum.. bence ray allen allstar kalitesinde bir oyuncu değil. Sadece iyi bir şutör. Kyle Korver ın abartılmışı. Tartışalım hadi
Mesaj tarihi:
He got the game'i ve Spike Lee fimlerini çok sevdiğimden mi bilmem,ama Jesus of Coney Island rolüyle Marbury'nin hayatını oynaması bile süper bir olaydır.

Onun dışında NBA'de Reggie'den bayrağı alan ve 2000'lerin başından itibaren de kimsenin tartışmayacağı en iyi dış şutördür...Tartışacağın bu sezon Allen'ın all-starlığı ise all-star maçı son çeyrek attığı sayılarla maçı doğuya getiren gizli kahraman olmasının yanında Ray Allen olması ile bile all-star da her zaman kontenjanı olan bir adamdır.
Çünkü NBA'de koçların en sevdiği türden bir oyuncudur...Kendi şutunu hazırlayan,el üstünden şut atan,gerektiğinde içerden bitiren bir Şutör Guard."Sadece" şutör guard özellikleri olarak bakarsan NBA'in gördüğü en iyilerdendir...Bir Kobe,Wade,Tmac olamaması oyunun all-around olmaması ile alakalı,ama şut stili ve mekaniği ile benim için çoktan hall of famerdır.
  • Yeni Oluştur...