Miguel Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: yosun, 04 February 2004 11:09 tarihinde demiş ki: kalima wardlar hakkında acilen geniş bilgi nası bişi kaça alınıyo kim yapıyo vs vs yani herkesin elinde varmı böle cidden stealth kapakmı olucak? Bildiğim kadarıyla alınıp satılan bir şey değil. Master Level ve ability lerle alakalı ama ToA konusunda US oyuncuları daha fazla bilgi verirse seviniriz :) Örneğin mage class lar Convoker veya Stormlord seçebiliyor. Hangisi daha iyidir pratikte? Bunun gibi konularda biraz pratik tecrübesi olanlar bilgi ve tavsiye verirse bir ay sonrası için hazırlıklı oluruz vs .)[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist Duman lvl50 Valewalker
Durlag Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ya Baggio vaktinde Alpha emainde soteye yatarken o nedenle mi hicbi HİBLİ geceimodu o bolgeden neymis iki dd si varmish ohaymis o zamanlar DD ler 800 vuruyodu toplamda sonra nerflediler Neymis climb walls sacmalikmis abi mincer stealher a giriyo sonucta climb walls i almasi iyi ..Hayir anlamiyorum neden alb yada mid irklarina gelen her olay OHA CUSS BUNUDAMİ YAPTİLAR AMAN AMAN YUH oluyoda senin icin hibe gelen hicbisey yada hibde olan hicbisey anormal deil onu anlamadim ? nedir abi alip veremediin ?minceri oyle bi abarttin ki yukardaki yazinda veriim account gir bi oyna bakalim sonra bide bardla bide skald la oyna farklari gör..hangisi neymis surmadan mezz diyosun kac kisiyi edebiliosun ayrica hareket ederek mezz atmanin hicbi + yani yok [signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: [Bu mesaj Durlag tarafından 05 February 2004 04:14 tarihinde değiştirilmiştir]
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Minstrel in abilityleri sureleri çeşitleri ile ilgili bi suru not okudum. Oyunun ilk gununden beri şöyle nesajlar hep oldu hep de olacak: aman tanrım, mezz, insta stun ,speed ,stealth , 2 dd , mana regen ,ablative chant ,safe fall ,area mezz, kırmızı mob charm, confuse, SOS ,regen chant, specable weapon i olan ve chain giyebilen bir classın bir DDsinin lvl ını yükseltmişler allah aşkına şu listeye bi bakın mythictekiler neden böyle bişey yapmış olabilirler yoksa sizin minstrellerle ilgili bilmediğiniz bişeyler mi var? kesin tecrube sahibi olmadığınız (oynamadığınız demiyorum çünkü bg de faln oynayıp laf ediliyo) classlar hakkında yorumdan kaçının lütfen. Minstrel ablative chant stealth ve dd düzeltmesinde önce çok zor günler geçiren bir classtı. şu anda normlara geldi. (bu değişikliklerden once bi miktar nerf yemiştik o baabda söylüyorum) bardların ve skaldların da ddlerini yükselttiler evet. şikayet edecekseniz light tankların heavilerden daha iyi olmasından edin bardların hiç defansı olmamasından edin casterların moc ve cast speed arttırıcı itemlar ile 3-4 kişiyi alabilmesinde ama azcık low RR ise sadece ölebilmesinden edin bu kadar zamandır oynuyosunuz şu oyunu, hala oyun dinamiklerine diil genel kanaate göre yazı yazıyosunuz :([signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com [Bu mesaj kalima tarafından 05 February 2004 11:26 tarihinde değiştirilmiştir]
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 toa ile beraber birsürü şey geldi hepsini anlatmak mümkün diil www.visionofsages.com/toa/ bu adrese girin ordan artifactleri ve ml abilityleri bi inceleyin anlaşılmayan , soru işareti olan şeyleri anlatmaya çalışalım daha kolay olur sanırım.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Durlag, 05 February 2004 04:12 tarihinde demiş ki: Neymis climb walls sacmalikmis abi mincer stealher a giriyo sonucta climb walls i almasi iyi.. Rangerla huntera da verin o zaman. Scoutlara dezavantaj olur diyorsan bardla skalda ver diyecegim, eh o da cok sacma olacagina gore mincera vermeyin, degil mi? said: Hayir anlamiyorum neden alb yada mid irklarina gelen her olay OHA CUSS BUNUDAMİ YAPTİLAR AMAN AMAN YUH oluyoda senin icin hibe gelen hicbisey yada hibde olan hicbisey anormal deil onu anlamadim? Sen soyle o zaman, hibe gelip de alblere buyuk dezavantaj saglayan ne var? Infiller 2.5 skill pointleriyle, dragonfang ile zaten apayri bir komedi, infil oynayan adamsin benim bildigim, ns en gucsuz assasin sayilmiyor mu? Midlerde grp single bt mantigiyla calisan, alblerde chant olan end song hibde drum ile song seklinde mesela, en ufak birseyden interrupt oluyor. Hicbir ise yaramayan emphaty bardda secondary stat, hicbir sekilde cast time icin dex, ya da wep specleyebilmek icin str yapmaya niyetleri yok, kac defa reddedildi TL reportlarda? .. (Verdiginiz tek cevap 'nerf instamezz', onda da 10 dakika recast var, 10 saniye degil insta stun gibi yani. Normal mezz 45 saniye mi ne mezzlerken o 21 saniye mezzliyor ayrica, purgeydi detdi derken zaten neredeyse bosa gidiyor.) Bitmez yani bunlar saymakla, benim tek anlamadigim sey bizden iyi class ve sayilara sahipken neden Outlaw'in Zoyster'in pesine takildiginiz :) Adam gibi fg vs fg kazanabilen alb sayisi bir elin parmagini gecmiyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 skaldlar abarti guclu bana gore adam backstyle + 2DD ile benim hpmi yariladi full buffli iken ki 2k+ hp oluyo dusunun artik. :) minstrelde cok sey yapiyo gibi gozukup hicbisey yapamayan bi class bana gore yane gruba speed icin aliniyo sorc yoksa mezz ona dusuyo tamam mezzi var ama 4.0sn cast time o mezzi atana kadar 15tane insta buyu geliyo ustune interrupt icin.ama bana gore stealth almayip 40+slash ve 50instrumentsi olan bi mincer kayda solo yaparak cok olumcul olabilir. :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Romario Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 evet yani minisede stealth i ne alaka koymuslarsa(gerci stealth sora flute mezz fena diil ama gerekte yok)[signature][hline]And His Lidıl Bıradır İksarga Elgra The Alemin Kralı Pekeman And İntroducing PekeDeks Nolmuş 89'luysam!!! Eeee Ne Alaka? Kel AlakaPUHAHHAHAHAHAH!!! :yapma: :yapma: :yapma: Bu İmzada Bi Hata Yokmu Yav?!
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 minstrel bir stealth gurubunda sonuc degistiriyor hatta söyle soyliim biz 2 infi 1 minstrel 1 scout kayipsiz 6 kişiye kadar girebiliyoruz. (nonstealther) ayrıca genelde stealth camp olayıdır speed olaya girince dinamik bi hal alıyo :) bu arada minstrelde stealth ne alaka denmiş. malum speed classları hibrit yapalım diye kasmış mythic. minstrel - rogue/singer bard - healer/singer skald - warrior/singer Diğer ikisi tamam da minstrel i nasıl roge yaparız demiş adamlar. Sonra az evade vermişler. Crit strike yapacak bi skill yok yerine stealth vermişler ki bence stealther crit strike siz olmaz. Yanlış anlamayın ööle bişi istemiyorum sadece tanımına aykırı bence. /Sinsice düşmanına yaklaşıp kulağına şarkı söyler bu arada minstrel in asıl defansı stun arkadaşlar. sizi evade chain armor mez felan yanıltıyo. HAtta determination ile 6 saniye stun çok kısa sürüyor diye 9 saniyeye çektiler hatırlatırım. Skaldlar yine doğru çalışıyor ama bardların kesinlikle korumaya ihtiyacı var. Ne biliim bi self cast bt belki. Tıpkı friarin dexterity yerine str den puan alması gibi bardların da emphatyden puan alması gibi bi sorun var. ayrıca insta mezz çok güçlü görünse de süresi kısa ve mezz in kenarlara doğru zayıfladığını düşünürseniz çok da sorun diil. Ben bardlar konusunda tüm hib arkadaşlara katılıyorum.[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Friar yine neyse, en azindan str staff icin ise yarar.. Emphatynin bardda bir isi yok, hadi dex vermediler bari str versinler, wep specleyecegimizden degil de tasima kapasitemiz artsin bari.. Druid buff olmadan bir ram zor tasiniyor.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 staff dex ile vuruyo konu o zaten :)[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tamamen mi dexle vuruyor? Yari yariya biliyordum ben :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 :) tamamen o senin dediğin thrust damage. pierce sizdeki adi ile[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
yosun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Uff afedersiniz ama burda siz tartışmıyosunuz resmen "ağlanıyosunuz" (o ne demek demeyin öle bişi) Abi burası resmi bi forum diil hani bi sonuca varsanız bile o güçlü bu güçlü diye bi işe yaramıycak, bişi değişmicek... Tabi tartışmak iyidir fikir paylaşmak ama burda olan o diil birisi diyo patchde şu değişmiş bize haksızlık olmuş diğeri diyo yok biz haklıyız resmen RvR yapıyosunuz burda herkes kendi realmini classini savunuyo Çok rahatsız etti dayanamadım, ucu birilerine deydiyse kusura bakmayın[signature][hline]Froc Vormbeyn :-p Deli merc, Ashmish worm :-p DaoComics
kalima Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 sen boşuna celallenmişsin yav :) biz olayı tatlıya bağlamıştık ne güzel[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Jenissary......Scout of The Hun Orhan..........Cleric of The Hun Gon.............Armsman of The Hun www.the-huns.com
Öne çıkan mesajlar