ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Arkadaşın verdiği oyun almanca çıktı (Galactic Civ II) acaba bu oyunların dillerini değiştiren yamaları falan var mıdır? Ben aradım çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 İmzan Almanca ama. :p Sırf bu sorun yüzünden Almanya'da orjinal oyun al(a)mıyorum. Satılıyorsa sitesinden yada steam'den online satın alıyorum. Genelde o tür bir patch olmuyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Oyunu yüklediysen hdd deki *.ini dosyalarını karıştır. Bir yerde dil girdisi varsa onu değiştirmeyi dene. Ben yıllar önce Almanyada aldığım Broken Sword, Settlers 2, Death Drome(sp?) gibi 3-5 oyunu bu şekilde İngilizce oynamıştım. Dublaj olmasa bile altyazılar değişiyor genelde. Denemekte fayda var >: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar