odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 her sene tekrar ettiğimiz dejavu sorunsalına göre özalı rusya ajanları türk birliği oluşturmasın diye öldürmüşler.öyle midir sizce? linki aşağıda link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prondir Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Sayfanın altına doğru indikçe, özal yaşasaydı Türkiye Amerikanın da üstünde bir süper güç olurdu diyicek diye çok korktum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 özalı neden öldürsünler ki? öldürülecek olsa zaten abd veya ab izin vermezdi cünkü eceli ile ölmesi dışında öldürülmesi durumu abd ve abnin çıkarlarına ortadoğu ve genişletilmiş ortadoğu projesine ters olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 özal ölmeden önce kürt sorunuyla ilgili oldukça ilerici atılımlar gerçekleştirmeyi planlıyordu (kürtleri sevdiğinden mi? hayır tabi ki. ekonomi üzerindeki etkisinden dolayı). zehirlenerek öldürüldüğü söylenilir. ne kadar doğrudur bilemem. ayrıca bir benzeri için (bkz. esref bitlis) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Memleketi satmadan biraz once zehirleyememisler =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 her sene hortlar bu konu.. bi abd öldürür bi isarail.. gerçek ne? ben bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bizden suikastçi çıkmaz fazla gösterişsiz, sessiz meslek abi geçen gün bir adam öldürmüşüm varya diye anlatamadıktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Öldürüldüğünü kanıtlasak ne olacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Özal'ı öldürmelerine gerek yoktu ki. Cumhurbaşkanı yetkileri sınırlı. Partisi ANAP ile arası bozulmuştu. Zaten iktidarda Özal'dan nefret eden DYP-SHP koalisyonu var. Yani başta kalsa da pek birşey yapamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 birileri "türkiye ayaını denk al hııı" diyince, hemen celalenip "diş göstermeliyiz onurumuzu şerefimizi kurtarmalıyız hemen gidelim operasyon yapalım!!!" diyosak, biri cumhurbaşkanını öldürmüşse e bence onun içinde bi soruşturma yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Yiyip yedirdikleri bogazina takilmis olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 komik olan sey "kotu biriydi" diyen insanlarin bissurusu adamin ne yaptigi ne yapmadigi hakkinda bir fikri yok (sadece bu forumdan bahsetmiyorum, genel olarak). yemis yememis demiyorum, onu savunanlar bile yedi der cunku. ama turkiyede 10 senede bir liberal bakis acisi olan biri geliyor basimiza, o yuzden cok da laf etmenin dogru oldugunu dusunmuyorum. ulkenin duzelmesi icin dunyaya acik olmasi lazim, o yuzden bu konuda yardimci olmus insanlara biraz daha yumusak davraniyorum ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ergene-con dur buda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Boşverin Özal'ı, daha ışıklı bir şeylerden söz edelim. Karanlık şeyleri konuşa konuşa nereye kadar, kim öldürdüyse öldürdü, ama eminim Amerika değildir sdf. Bugün Köy Enstitüleri'nin 68. kuruluş yıldönümü. Ben şahsen onları saygıyla anıyorum. Hep beraber analım. Açın biraz onu araştırın, içinizi ısıtır. Bence. Yapılmış çok ama çok iyi şeyler de olduğunu görürsünüz, inancınız tazelenir kendinize ve hayata karşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Köy enstütüleri kurulmuş da, kapanmışlar komünizm gelecek diye. Keşke devam etseydi de biraz olsun aydınlanma şansı olurdu insanların, onu da zamanında aldılar insanların elinden ve bu haldeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 said: Önemli olan, O'nun icraatını, reformlarını, görüşlerini iyi anlayabilmek ve ders alabilmektir... *** O'nu sık sık rüyamda görüyorum. Başbakanlık'ta, ceketleri çıkarmış, kolları sıvamış, dosyaları yaymış yeni reform projeleri üzerinde çalışıyormuşuz... O'nu çok özlüyorum, hele Türkiye'nin bu hâlini gördükçe... HOAHAOHAOAHAOHAHAHAHAHA Komediye bak.. Rüyaların tersi çıkarmış zaten.. Ceketleri çıkarmış, kolları sıvamış ülkeyi nasıl silksem diye düşünüyordur bence. Uyandığın zaman rüyaları tam hatırlayamazsın ya, sevgili Hasan'ın başına da bu gelmiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Özal yaşasıydı halimiz daha kötü olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Özal yaşasıydı halimiz daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ozal yasasaydi turkler uzaya cikar koloni kurardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ozal yasasaydi uzaylilar turkiyeyi ele gecirirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 öldürülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar