Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 Nisan 2008 ve özal öldürüldümü sorunsalı

odiflame

Öne çıkan mesajlar

komik olan sey "kotu biriydi" diyen insanlarin bissurusu adamin ne yaptigi ne yapmadigi hakkinda bir fikri yok (sadece bu forumdan bahsetmiyorum, genel olarak). yemis yememis demiyorum, onu savunanlar bile yedi der cunku.

ama turkiyede 10 senede bir liberal bakis acisi olan biri geliyor basimiza, o yuzden cok da laf etmenin dogru oldugunu dusunmuyorum. ulkenin duzelmesi icin dunyaya acik olmasi lazim, o yuzden bu konuda yardimci olmus insanlara biraz daha yumusak davraniyorum ;p
Sosyal ağlarda paylaş

Boşverin Özal'ı, daha ışıklı bir şeylerden söz edelim. Karanlık şeyleri konuşa konuşa nereye kadar, kim öldürdüyse öldürdü, ama eminim Amerika değildir sdf.

Bugün Köy Enstitüleri'nin 68. kuruluş yıldönümü. Ben şahsen onları saygıyla anıyorum. Hep beraber analım.

Açın biraz onu araştırın, içinizi ısıtır. Bence. Yapılmış çok ama çok iyi şeyler de olduğunu görürsünüz, inancınız tazelenir kendinize ve hayata karşı.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Önemli olan, O'nun icraatını, reformlarını, görüşlerini iyi anlayabilmek ve ders alabilmektir...

O'nu sık sık rüyamda görüyorum. Başbakanlık'ta, ceketleri çıkarmış, kolları sıvamış, dosyaları yaymış yeni reform projeleri üzerinde çalışıyormuşuz...

O'nu çok özlüyorum, hele Türkiye'nin bu hâlini gördükçe...

HOAHAOHAOAHAOHAHAHAHAHA

Komediye bak.. Rüyaların tersi çıkarmış zaten.. Ceketleri çıkarmış, kolları sıvamış ülkeyi nasıl silksem diye düşünüyordur bence.

Uyandığın zaman rüyaları tam hatırlayamazsın ya, sevgili Hasan'ın başına da bu gelmiş =/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...