Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anlayamadım..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Buranın yönetim biçimini anlayamadım.. Her mod kafasına göre yönetiyo sanırım.. Hem crack gibi illegal şeyler yasak diyolar forumda, hemde hangi filmin kopyası nerden indirilir hangi java oyunlar beleşe telefona nerden indirilir gibi sorular soruluyo cevaplar veriliyo. Bide üstüne üstlük bu soruları modlar sorunca insan dahada kızıyo.. Bi açıklık getirilirse sevinirim..
Mesaj tarihi:
amacın reklam yapmak tabi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Mesaj tarihi:
programlarin, oyunların seriallarını, cracklerini istemek, dağıtmak bu forumlarda yasaktır. Ama kültüre yönelik öğelerrin kopya kullanımı serbesttir. bakınız filmler, müzikler[signature][hline]-End of Transcription-
Mesaj tarihi:
kingpin kaçıncı boyutta ne saçmalıyosun bilmiyorum ama ekrandan biraz uzak dur ve dünyaya geri dön..

Ayrıca bir örnek istedin holy..
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46979
Mesaj tarihi:
said:
dogan-slx, 05 February 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
kingpin kaçıncı boyutta ne saçmalıyosun bilmiyorum ama ekrandan biraz uzak dur ve dünyaya geri dön..

Peki. hey allahım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
Mesaj tarihi:
nekm verite mod deil ki oda bildiğimiz bi insan. Sadece spor bölümünün yetkilisi yanı kendi alanında bişi yazarsa ok ama buna tepki göstermen saçma.[signature][hline]Holy
Mesaj tarihi:
kaçıncı boyuttasin kingpin olm gel bizim boyuta burda lag az(ne dedim ben ya!)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
Mesaj tarihi:
outtrader sıkıştım kaldım burada :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
Mesaj tarihi:
dogan sen git araba falan kullan ya ne işin var modlarla falan zaten estel açıklamış durumu ama burda modlar sadece alanlarında geçerlidir.[signature][hline]Holy
Mesaj tarihi:
monarşi var burda.. adminler gıral oluyo yani..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki:
Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre
Mesaj tarihi:
said:
dogan-slx, 05 February 2004 16:33 tarihinde demiş ki:
1. cisi modlar bildiğimiz insan olmuyomu?

ya modlar tabikide insan deil onlar.. bak paticik modlarinin oluşmasini konu alan bi film bile çekildi (underworld adi) sen daha o filmi izlemeden gelmişsin paticik forumlarina olmaz ki ya..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam)
  • Yeni Oluştur...