dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Buranın yönetim biçimini anlayamadım.. Her mod kafasına göre yönetiyo sanırım.. Hem crack gibi illegal şeyler yasak diyolar forumda, hemde hangi filmin kopyası nerden indirilir hangi java oyunlar beleşe telefona nerden indirilir gibi sorular soruluyo cevaplar veriliyo. Bide üstüne üstlük bu soruları modlar sorunca insan dahada kızıyo.. Bi açıklık getirilirse sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 adminlere öms kullansan daha rahat ve net bir yanıt alabilirdin[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 amacın reklam yapmak tabi..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ha birde örnek istiyorum hangi mod nerde ne demiş?[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 programlarin, oyunların seriallarını, cracklerini istemek, dağıtmak bu forumlarda yasaktır. Ama kültüre yönelik öğelerrin kopya kullanımı serbesttir. bakınız filmler, müzikler[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kingpin kaçıncı boyutta ne saçmalıyosun bilmiyorum ama ekrandan biraz uzak dur ve dünyaya geri dön.. Ayrıca bir örnek istedin holy.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46979 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: dogan-slx, 05 February 2004 16:27 tarihinde demiş ki: kingpin kaçıncı boyutta ne saçmalıyosun bilmiyorum ama ekrandan biraz uzak dur ve dünyaya geri dön.. Peki. hey allahım..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 nekm verite mod deil ki oda bildiğimiz bi insan. Sadece spor bölümünün yetkilisi yanı kendi alanında bişi yazarsa ok ama buna tepki göstermen saçma.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kaçıncı boyuttasin kingpin olm gel bizim boyuta burda lag az(ne dedim ben ya!)[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogan-slx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 1. cisi modlar bildiğimiz insan olmuyomu? 2. cisi mod demek moderatör demek oda sonuçta bir moderatör.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 outtrader sıkıştım kaldım burada :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 dogan sen git araba falan kullan ya ne işin var modlarla falan zaten estel açıklamış durumu ama burda modlar sadece alanlarında geçerlidir.[signature][hline]Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 monarşi var burda.. adminler gıral oluyo yani..[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Padişahım çok yaşa ![signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Ruler of fizX and graphX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 kingpin monarşik boyuta gel abi uzak durma asosyalmisin[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: dogan-slx, 05 February 2004 16:33 tarihinde demiş ki: 1. cisi modlar bildiğimiz insan olmuyomu? ya modlar tabikide insan deil onlar.. bak paticik modlarinin oluşmasini konu alan bi film bile çekildi (underworld adi) sen daha o filmi izlemeden gelmişsin paticik forumlarina olmaz ki ya..[signature][hline]İnsan beyni moleküllerinin sıkıştırılmasından yapılmış olan kalkan ile korunuyordu Dünya.(Dünyayı Kurtaran Adam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bi tek kara kedi ile wastiee var insan olarak.. Wastiee nin kodladıkları hatalı oluyo tabi.. bakınız krokunc bonepart ama bak kedi kodlamış emalethi ne kadar cici.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar