geffen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Tavsiye ediyorum izleyin, biraz ingilizce lazım.. http://www.vimeo.com/906189 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 fena olmamış pek ingilizce gerektirmiyorda ordaki memberları az bişi tanımak lazım =p Awake kısmı iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ahahaha epic fail :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 awake kısmı süper eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 orijinal dublajda almanca neler diyolar acaba ben asıl onu merak ettim aehds. JohnnyR efsanevi CS'ciydi bi ara, Nihilum'da herhalde şimdi, helal pro her alanda / her yerde pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 savaş muhabbetleri işte orayı verdik falan diyorlardı haritada gösterirken.. downfall çöküş izle güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Silphatos said: orijinal dublajda almanca neler diyolar acaba ben asıl onu merak ettim aehds. JohnnyR efsanevi CS'ciydi bi ara, Nihilum'da herhalde şimdi, helal pro her alanda / her yerde pro. ahah hakikaten. ben bilmiyordum su an sk'da olduğunu, diyorum johnnyR cs oyuncusuydu ne işi var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sk'da değil. JohnnyR eski mouz, nihilum'da mouz'un olduğu için torpille girmiş herhalde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 HAHAHHAAH süper ya tek göğüslü kadın gibisin hamohemhoemahahımea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bu video çok ayrı şekillerde kullanılmış. Ama bunun orjinal alt yazılı halini bilen varmı? Gerçekten no konuştuklarını çok merak ediyorum ama Almanca yetmiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 cnbce'de bu film ara sıra oynuyor ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 orada adamin emirlerine karşı geldiler diye ihanet ile suçluyordu baya bi fırça atıyorduu o sahnede almanya çökmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 xboxlusu daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ruslar Berlin'e giriyordu, onunla ilgili bir yeniliş konuşmasıydı. JohnnyR ise salak awm delay'ı gelmeden önceki nadide reflex awm'cilerdendi. bir ara en iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Silphatos said: sk'da değil. JohnnyR eski mouz, nihilum'da mouz'un olduğu için torpille girmiş herhalde asdf Tam tersi johnnyr girdi ardından john aracılığıyla mouz nihiluma sponsor oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Video not found? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 filmin ismini merak eden varsa, filmin ismi yanılmıyorsam Der Untergang. ek bilgi olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Film kaldırılmış anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Bu olabilirmi acaba bahsi geçen video ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 world first yapti sk muru da. videonun inntikamini almislardir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 video boşuna olmamış hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 almışlar gazı elemanlar :D bakalım KJ'de ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kestikleri setup çok garip 3 mage mi var orda benmi yalnıs gördüm sitelerindeki ss te bizim raidlere 1 tane zor alıorlar işte anca tank için decurse işleri falan filan...ah bide biscuitzz tabiki en önemli görevleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 3 mage, 3 hunter, 3 paladin, 3 priest, 3 lock, 3 warrior, 5 shaman, 2 rogue la kesmişler. druid yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar