Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 geçen hafta 2. el 1650pro almıştım, dvi kablosu yeni aldığım için daha bugün deneme şansım oldu. oyunlarda falan bir sorun yok ama çok ilginç, ufak, dandik bi sorun var. ekran kartından mı yoksa monitörün kablosunun dandikliğinden mi oluyor bu bilmiyorum ama resme dikkatli bakarsanız kelimelerin yanında tırnak izi gibi 3 4 sıra lekeler var, nedendir bu acaba? sadece yazıların değil masaüstünde ikonların yanında da oluyor bu tırnak izi gibi şeylerden. edit: spoiler bozuk mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Resim kalitesinden kaynaklanan hatalar var resimde ama senin dediğin şeyi göremedim. Monitörden olabilü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 yok resim kalitesinden veya monitörden değil (cünkü onboard var ayrıca anakartta, onda boyle olmuyor) mesela en yukarda paticik.com'un yanında bariz izler var ufak 4 5 tane. (resmi büyütüp bakın tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok dikkatli bakmak gerekiyor zaten ve lcd monitörlerde farkedilmeyebilir belki. neyse sagolun. dvi kablodan galiba ya alaman malı hamaya 25 yetele bayılmayıp 5 kagıda noname alırsam boyle olur adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok dikkatli baktım crt monitör kullanıyorum ve yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 edit: dabıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 evet abi ya, şimdi cıkardım kartı onboarda geçtim. resimde bile gözükmüyor, ben resimde herkes gorebilir sanmıstım. gpudan olsa öyle olurdu artifact falan ama belli ki dvi kabloda sorun. teşekkürler tekrardan iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ...monitörün kablosunun dandikliğinden mi... ...monitörün kablosunun.... ...monitörün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 monitör? ss? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 ekran kartı artifactleri sslerde çıkar, ben gpudan sanıyordum fakat monitör olduğunu anladım prudent'ten sonra ve bitti olay, gereksiz yorumlar yapmanıza gerek yok bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Silphatos said: çok dikkatli bakmak gerekiyor zaten ve lcd monitörlerde farkedilmeyebilir belki. neyse sagolun. dvi kablodan galiba ya alaman malı hamaya 25 yetele bayılmayıp 5 kagıda noname alırsam boyle olur adf hadi ordan hadi kablodan sanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar