Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hızlı Feribot Yenikapı-Yalova [Bu mesaj Mendoza tarafından 27 April 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Hızlı feribot canım. Yalova-Yenikapı ve Yenikapı-Yalova = 9:30 11:30 1:30 3:30 5:30 var. Bir de sabah erkenden olması lazım. 8.000.000 öğrenci indirimli fiyatı.[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 işte ne gerek var diom normal feribotlar var 1.900 a ? hızlı feribot 50 dakikaymış bu normal ne kadardır bilmiom ama biri birinin 4 katı fiyat eheh[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 ziya senden önce yada sonra sanırım sonra ben gittim o sene.. 2001 di ewet.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 sonradır evet[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 chat gibi oldu ama sen gittiinde yabancılar gelmiş miydi ? susane, we danimarkalı olan.. neydi adı amy miydi öle bişiydi(amalie yada amelie uzun hali) ehhe. ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 yok olm onlar sizin dönemde geldi benim olduğum ilk 15 günlük sürede ufaklar vardı maksimum 87 liler 5-10 kişiydi onlar da gerisi ufaklık[hline]so much to live for so much to die for Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 MEdoza naaptın hocam sen ya? 8.000.000 vermem hiç onun yerine sabah kalkar 2.500.000 na giderim sabah sabah bostancıdan akbillisinden. walla şiirn hatunla bizim selim hoca bayağı artıştılar ama eski garın pordaki demişti kuzen bana o yüzden oraya gittik. B uarada tkasiler pahalı diyosun alal ya bizim taksiciler ucuzdu yada sen bi süredir istanbulda taksiye binmiyosun =) walla net cafe filan bozar bizi öyle camın içine tıkılıcaz filan olmaz gezicez kaybolucaz sağa sola sataşıcaz eğlenicez kısaca counter oynayıp milleti öldürmeyi sevmiyoruz =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2003 Bu arada çok önemli bi uyarı BURSADA OTOBÜSTE ASLA İSKENDERİ NERDE YİYELİM DİYE SORMAYIN zavallı insanlar aralrında tartışıyuolar karar bağlayamıyolar kavga ediyolar filan paralıyolar kendilerini yazık.. Yoldan geçen şirin bayanlar - ya da sağlam göbekli elemanlarda olur - yeterince güzel yerler söylüyolar zaten.. Bide asla pastaneciy fotoğraf ÇEKTIRMEYİN. yandaki gözlükçünün bitririni çedkmiş eleman =)[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Kimmiş o telefona çıkmayan Bursalı hayırsız... Tek döner ile olmaz ayrıca pideli köftesi var veya sabah erkenden saat 7-8 gibi durak muhallebicisinde kahvaltı etmesi var ohoo siz basit bursa turu yapmışsınız. Gelin Bursa'ya sabahın 7'sinde sizi 20'den sonra postalarız :) Tanıdık bar otel spor merkezi filan herşey var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 sağolsında biz bursaya bakiim 9 gibi filan ulaştık anca sanırım 7 :30 da yalovadaydık oyalandık ordan bursa iflan... tek iskender yediğimizi kim söyldi yazıyı oku tüm olay pisboğazlık üstüne... gwerçi bağzı kısımları kesmek zorunda kaldım -birde bar sahnesi vardı filan =) -[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2003 ehe.. hey gidi :) ne kadar vakit geçmiş üstünden..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 sen bi de şimdi bak mumi. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 bu olay felaket ağzımı sulandırmıştı halen yapamadım şu şekilde içim acıyo[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: BonePART, 26 November 2002 03:49 tarihinde demiş ki: o donen kulede yemek felan [hline]Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. ahanda hem dönen kule hem yemek, başınız dönecek, miğdeniz fena olacak :-P[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 ya gelmeyin bursaya ya .ben bıktım siz hala geleyim diosunuz.dandik bi şehir işte burada çürüyoruz gelmeyin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Çanakkale'yede peynir helvası yemeye gelin :)[signature][hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 said: Berk, 26 November 2002 23:32 tarihinde demiş ki: Ayrıa okuyan herkese teşekkür ederim malum 3 sayfa ayzı okumak kolay değil =) Bir sonraki hedef tekirdağ gibi gözüküyo..- köfteeee=) -[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while… sen yazda 300 sayfa olsun..okuruz biz:Dbu arada tekirdağ planına bende varım:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Önceden söylendi mi bilmiyorum ama ufak tefek bir hata var Uzayda rokoko yenir, profiterol değil.[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Oturdum tekrar okudum, güzel yazmışım be! Bu arad aket valla uzayda bişiler yememiz tamamen pisboğazlıktandı, yoksa ben yemişim 3 porsiyon iskender daha ne yiyeceğim =) Tekdirdağ olayını yaza ertelemek gerekti malum öss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 neyse ben yazmış olaımda o lezzeti bir daha kaçıran olmasın[signature][hline]Aket Atum Avatar of Odin the allfather Barbarlık insanlığın doğal halidir.....Uygarlık ise olayların gelişimi sonucu oluşan anormal halidir..... Ve barbarlık hep kazanacaktır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Bursa'ya gelmişken Bandırma'ya gelmezseniz ayıp olur :-)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar