deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Acc. management sayfasını açıp kullanıcı adımı ve şifremi girdiğimde, 503 service temp. unavailable diyor. Bu sorunla karşılaşan başkaları var mıdır? Nedendir? Şimdi bir de 500- diyip altına bütün sayfa boyunca report yazmış :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Çarşamba bugün, maintenance var, bekle biraz, düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Maintance bitmedi mi hala? Acc. kapalı giremiyorum, newste de gözükmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Bitse bile sorun senden kaynaklı değil. Düzeltmenin imkanı da ne yazık ki yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 O sunucularda bir çalışma olduğu zaman acc. managementı kapatıyorlar. Bu maintenance dışında da olabiliyor. 1-2 saat sonra tekrar dene büyük ihtimalle açılmış olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Patlamış sanırım, acc. management sayfasına ulaşılamıyor vs. diyor 4-5 dilde, şans işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 hala gelmedi sayfa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Migrate edicem hala gelmedi, oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Nereye migrate ediyosun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 adam akıcak sunwellerde biz yine hyjal bte talim /cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 O değil de ben bu gidişle oyunu bırakacağım, priest kastık holy olmazsa shadow; shadow olmazsa holy mutlaka aranıyor diye, hiç bir guild priest recruit etmiyor, işin komiği migrate etmeyi de pek istemiyorum. Herhalde artık international guildlere kaldı işim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Off hala beceremedi blizzard. nerdeyse gün oldu, u suck blizz :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 of cok pis içimde patladı prepaid bitti raidden once websayfası maintance flm :d ffsms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 öeh hala kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 blizzarda çok pis laflar hazılardım, ama pati hesabımdan değerli değilsin, blizz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 içinde kalmasın ama hazırladığın lafları kullan bence. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 deadwoll said: O değil de ben bu gidişle oyunu bırakacağım, priest kastık holy olmazsa shadow; shadow olmazsa holy mutlaka aranıyor diye, hiç bir guild priest recruit etmiyor, işin komiği migrate etmeyi de pek istemiyorum. Herhalde artık international guildlere kaldı işim. Sana dedim zamanında uğraşma buda bela iş diye dinlemedin :D Rogue olsan daha raht pvp yapardın en azından :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Druid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Roguela pvp yapıyorum zaten de, shadow pri olup international guildlere girecem artık badge rewardları alınca gear tamam oluyormuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar