GM-Newbie Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Evet arkadaşlar oyunun tabanı pvp amaçlı olduğundan dolayı aman prograssi yapyım yada diğer oyunlardaki gibi guildin seviyesini artıyaım guild house yapayım castle kurayım vs guildlerin bir + avantajları getirileri mevcut peki Warhammer'da guildlerin konumu nasıl olucak ? guildlerin ne gibi avantajları veya neler yapabilcek sadece altında bir guild titlelı olması guild chatte lak lak yapılacak bi şey mi ?
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Offical Video Podcasts WAR Production Video Podcast #18 - Guilds. Ben guild exp ve leveling olayına şahsen hayran oldum. Ayrıca banner taşıma olayı bence çok heroic bir hava katıcak savaşlara. Guild liderleri daha bi heroic havayla takılabilicek :)
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 hafızam beni yanıltmıyorsa ragnarok'ta da experience'in bir kısmı guilde gidiyordu, guild level atlıyordu falan :P daha iyi olur war'daki benzeri diye tahmin ediyorum. hm devamını da dinledim de, ilginç olacak gibi bannerlar falan.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Evet rag. da var o sistem, bir gelişmişi de dofus da var. Guild e exp geldikçe skill falan açıyorsun, guild in girdiği savaşlarda kullanmak üzere. War da şimdilik betaya birşey koymadılar ama en büyük yararı ins. pvp lere kolay girmeni ya da ele geçirilmesi gereken yerleri almak için adam aramamanı sağlayacak heralde..
LuminoL Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Arkadaşlar oyun çıktığında aynı server'da toplanalım bu güzel kitleyi boşuna bölmeyelim. EU ve RPPVP / PVP server'da olacağım ortada henüz bir oyun olmadığından daha fazla bilgi de veremiyorum. Herkese kolay gelsin! For the WAAAGH!
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 e mesela guild dağıldı 40 kişilik 30 kişi toplandık guild kurduk lvl'ı 1 mı kalıcak mesela? yoksa lvl ortalamsımı olucak oyuncuların? böle olursa ufak lvllar guildle beraber lvl kasmıycak? diğer türlüyse her yenı guild acıtğımızda yenı karaktermı kasıcaz guild lvl atlasın diye? veya lvl 40 ken grindmı yapıcaz guild lvl için?
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Guild lvl sadece oyuncunun leveling ile ilgili değil. pq lardan exp gidiyor, rvr den exp gidiyor, ottan gidiyor, kökten gidiyor. Yeni guild kuruluncada sıfırdan başlanıyor evet.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 daoctaki sistemin benzerini uygulayacaklar işte sanırım. daocta guildin bounty points topluyordu rvr yaptıkca, daha sonra guild leader bu bounty pointleri kullanabiliyordu secenekler arasından. atiyorum guild uyelerine pve de %2 daha cok xp, bounty pointler claim ettiginiz keep/castler ları upgrade etmeye yariyor ayni zamanda.
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Guildi satıp başka servera giden şerefsizlere karşı bir önlem almışlar mı peki?
KillerLord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Ekmek said: Guildi satıp başka servera giden şerefsizlere karşı bir önlem almışlar mı peki? +1 özellikle raid sonrası item paylaşımlarında :)
Öne çıkan mesajlar