Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 bencede o şerit şerit sakızlar geri gelsin cok guzeldi onar. ben bu catır cutur sakızları sevmiyorum, hiç sevemedim şu yenı sakızlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Ah o şerit şerit sakızlar özledim yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 turbo degil miydi o serit olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 sakız diilde, toz vardı. böyle garip bi çubuğun içinde. ağzını açar geriye yaslar kafanı yukardan vura vura ağzına dökerdin tozu. doğrudan kanserojen. harika bişidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Mayhem said: DeBuffAndHeal said: şıpsevdi vardı.içinden hep AŞK'la başlayan karikatür cıkardı bazı karikatürler cok güzeldi. hala var mı onlardan? oha artık, hiç markete falan gitmiyormusun ya? her markette, bakkalda çakkalda var be. ayıptır günahtır :)hiç Sakız bakmıyorum ki xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 ahaha dimi pipet içindeki toz vardı. direk zehirmiş be cidden piüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 espri var diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 of o tozlar değil de, meybuz bir gençliği yaktı resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRaskol Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2008 PrudenT said: espri var diye korktum. ehueasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar