Anerchy Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 şimdiki gençlik ne kadar bilinçli yahu böle foruma falan danışıyo. benim elime geçen para (miktarı farketmez) 24 saate patlardı. madem bu kadar bilinçlisin git bi derneğe falan üye ol onu da oraya ßağışla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Ehuehe gidip elime geçen parayı derneğe bağışlamak bilinçse bilinçsiz oliim :P.Şaka bi yana okuncak kitap alınması gereken yeni orijinal oyun (steam'den fln) paramı harcadıktan sonra ah be keşke şunu yapsaydım diceğim şeyler varsa söleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 -Dark_Angel- said: Ehuehe gidip elime geçen parayı derneğe bağışlamak bilinçse bilinçsiz oliim :P.Şaka bi yana okuncak kitap alınması gereken yeni orijinal oyun (steam'den fln) paramı harcadıktan sonra ah be keşke şunu yapsaydım diceğim şeyler varsa söleyin =) telefon listene bak en güzel kızı seç gel sana bi nargile ısmarliyim de çağır biyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar