Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 baya bi oynadım call of duty oyundan şimdi çıktım sanki gözüme kurşunlar yağıyo bole parlıyo ekran sürekli kurşunlar gelio sanki :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Arthur kişisel bişey deil sakın yanlış ama gordugum en anlamsız topik hayatımdaki.[signature][hline]"Dont be afraid, it just a thundersto-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loramis Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 4hhehe abi ne dememizi bekliosun? " ahahah benimde abi bak vınnn m4a1 geçti aaaa" mı? madem kurşunlar geçio git yat gozlerini dinlendir abi aklına gidip Topic açim nası gelio annamadım:D[signature][hline]namı diger: UnderTaker(BTD) Loramis Future_King icq:98398233 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Efeet demek ki konuyu açma zamanı geldi :) Demek istediyim çok heyecanlı kaliteli bir oyunki hala gözleriin önünden gitmedi oyunu çok beyendim çok iyi buldum demek üsttekiler şimdi bunun hakkında Oyun hakkında yorum yapabilirsiniz forumun saçmalığı aydınlanmış olur hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 kıwır :p[signature][hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 iftira haşa ben mi kıvırayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben çok fazla oynayamıyorum çünkü oyun nefesimi kesiyo.. kapadığımda nefes almaya başladığımı farkediyorum ve ohhh çekiyorum.[signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Hakkatten yorulduğumu hissettim ama kendimi gerçek bir savaşta hissetmemi sağladı her yerden bombalar yağıyor gök yüzü parlıyor çok hoş bi expansion pack varmı acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 bencede cok anlamsiz bi topic ama anlatmis iste cok oynamaktan usutmus:-) mazur gorelim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 ben aralıksız 7 saat oynamıstım ruyamda full savastıgımı gordum acayıp etkılıyor[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White_Rakkad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Bitti yaa ne oynıcam ben şimdi :([signature][hline].:Liceo Italiano:. Icq:94532373 Msn Messenger:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 single guselde multi cok dandik hiç sevmedim cs gibi resmen biişi anlamıosun karambolden[signature][hline]Nanee nanee nane Nane şekeri Bu ne bahaneeeee Şahaneyim şahane Bundan sananeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 garbage'a açsaydın daha bi iyi olurdu.. ama çok da kötü bi topic deil..su içtim den daha akıllıca :)[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 :)[signature][hline]With a taste of your lips I'm on a ride You're toxic I'm slipping under Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Valla benim her oyunu bitiriş veya oynaşımda oluyor.(Etkili olması lazım misal:Karate mikini babes ten kim etkilenirki :D) CoD un multisini denemelisin. Katkat daha eğlenceli...[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 İlk zamanlar paso cs oynardım o çıktığı zamanlarda yaklaşık 2 sene sürekli oynadım. Artık bazen kapıdan dışarı çıktığımda sağa sola bakıyordum eğilip bakıyordum flm :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar