adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 söyledim bekliyorum ama gelmedi halen bu kebapcılarda dominos sistemine geçsin artık yarım saati geçirirlerse bi künefe falan hediye etsinler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ya olm canımı çektire çektire ölücen yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 mesela gün olur ki ben geç kalkarım, saat 12 1 belki, anam önüme kahvaltı koyar. ana derim doğru düzgün yemek koy. koymaz. sabah kahvaltıda makarna yemek istiyom ben, doyurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 akşam yemeği olarak 5 parça grissiniye davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 direk memleketinde 1.5 adana kebap yedim oh mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar