Zheld Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 dory said: oha ya, sorumsuz insan gordum de bu kadarını gormedim. 1 yil boyunca calistigin seye kayıt yaptirmayı nasil unutursun bre cocuk! Ankaralı hatunları tavlıyor bence şu an. BRACE FOR IMPACT!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Xhunarion said: Selam. Salak değilim, sadece kendime ait başka bir alemde zaman mevhumunu yitirdim. ÖSS stresi olmuyor ki çalışmadan 95 netle. Sori. Olucak bu arada galiba, şans dileyin sıpalar. başka alem dediğin wow olunca salaksın yani xunn sdf. hadi bakalım inşallah olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Bu adam haliçte mi oturuyordu nerede lan ? Dedesinin evinde kalıyordu, Zheld onlayn olunca mesaj at, kızılcık sopamı alıp direk bu herifin evine, belki bir iki düdüklerim şeftalimi ımh ufuf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Xhunarion said: Selam. Salak değilim, sadece kendime ait başka bir alemde zaman mevhumunu yitirdim. ÖSS stresi olmuyor ki çalışmadan 95 netle. Sori. Olucak bu arada galiba, şans dileyin sıpalar. Olsun tabii eşşek herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Maraş Force, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2008 LÜLÜLÜLÜLÜLÜ? Umarım iyi bi lülüdür o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Xhunarion said: Selam. Salak değilim, sadece kendime ait başka bir alemde zaman mevhumunu yitirdim. ÖSS stresi olmuyor ki çalışmadan 95 netle. Sori. Olucak bu arada galiba, şans dileyin sıpalar. ahah hem unutuyor bir eşşeklik yapıyor hem de çalışmadan 95 net yapıyorum bapslar diye artizlik yapıyor..olur inşallah hadi bakalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 öeh, yuh, okulda müdür bağırmadı mı, hadi okulu bitirdin sonradan giriyorsun, hiç mi tv de izlemedin, hadi tv izlemiyorsun, hiç mi mynete habertürke falan yolun düşmedi, öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bi dk OHA LAN OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Evet, iki gün önce Ankara'dan geldim, biraz arena yapıp partnerleri sakinleştirdim, uyudum ve şimdi hazırım. 22 nisan sabah 9:48 Ankara'ya bir Winner ayak bastı. Ankara henüz hazır değil. GELDİM. GÖRDÜM.(Ösym başkanı tatlı adam. Ton ton böyle. Elini sert sıktım, korktu. *shifty*) KAYDOLDUM. Akşam eve vardığımda daha arena pointler dağıtılmamıştı, oynadık. WINNER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Xhunarion said: GÖRDÜM.(Ösym başkanı tatlı adam. Ton ton böyle. Elini sert sıktım, korktu. *shifty*) benim de problem vardi oss ile ilgili, kaydimi o yapmisti, cok tatli adamdir evet :D bu arada tebrikler eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 sdf güzel düzenleme dostum emeğine sağlık +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Aferin lan eşek sıpası. Herife "Ankara'ya gitmen lazım olm, başka türlü olmuyor" diyorum, "Bilet parası ne kadar ki ya? =/" diyo. Sanki 100 milyon olsa gitmicen, keraneci seni. (Ne diyorum lan ben) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Neyse yırtmışsın, mal olduğun gerçeğini değiştirmiyor tabi bu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Tanrı İsa'ya kaldıramayacağı yükü vermemiştir olm. i r jesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ahaha narsist manyak yırttın gene öss'de başarılar = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Sende böyle bir resmin bulunduğu gerçeği kafaları kurcalamıyor da değil hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 google images search :( /soothe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 gay arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Xhunarion said: Selam dost ben liseliyim. Ve hayat o kadar berbat ki; bunu eğik boynum ve çökük omuzlarım üstünde taşıdığım yüklerden görebilirsin. Tbrkgz jesus. Senden beklemiyodum böyle bi performans ama becermişsin, aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 oh be hıyar ağası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hırs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Baya ümitsizdim girerken. Sinirler de altüst tabi. Ayrıca lise biteli oluyor benim. Sakal yok tabi hala, kaymak gibin. *facedesk* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 bosver ya sakalin cikinca noluyor, haci mi oluyosun? sen seftali diyenlere bakma yarisi insan degil onlarin. hele bi aksedayzla medboya hic aldirma onlar kendi hallerine baksinlar ASDHAHA (TBC erenkoy bulusmamizi hatirlatirim, gecenin bi saatinde sokaktaki sataniz gencler olarak gezmistik onlar sayesinde) bu arada gratz osym down ama dikkat et farma baglama ossyi, iyi degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Helal ama sınava kalkamıyacaksın sınav günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar