bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Ya merter dolu bunlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Penthesilea said: Amerika'da bi ton para verdim, gecen gun Izmir Amerikan Pasajinda ihrac fazlasi, bildigin ayni ve orjinal tisort ve sweatleri yari fiyatina gorunce uzuldum tabi. Uzulmekle kalmadim aldim bikac tane hatta ehue amerikan pasajı dediğin sevincin yanından girilen yer mi? orada hiç tekstilci görmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Evet orasi, var var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 tamam bayramdan sonra bi uğrayayım madem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 navy dediğiniz siyah renge yakın olan mavi tonu. a&e ve a&f arasında kalite farkı olabilir ancak türkiye'de yavaş yavaş herkes üstüne a&f geçirmeye başladı, mesela bazıları sırf hava atmak amacıyla a&f giyen tipler biliyorum. bence a&e daha güzel, birde o kadar dandik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Tasarımlara baktım. Şimdi düşünüyodum para vermeye değer mi diye. Değmez. Alırım türkiyeden beğendiğim 5 tişört. 3 ay mı giycem? 1 er ay giyerim farklı şeyler gitmiş olurum diye baba fikri yürüttüm. evet evet öyle. Al güzel bi tasarım ucuza, eskit at. Eskit at. Aynı paraya gelicek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2008 aquila said: sanirim A&F magaza elemanlarini guzellik yarismasiyla seciyo, kapida duran ciplak adami atlattiktan sonra icerisi cennet gibi. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar