Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Merhaba arkadaslar , Istanbuldan cesme ye otobusler kac saatte gidiyor ve kac liradir ? Hangi firmalar tercih edilmeli , yolculk suresi ve ucreti olarak. Ucakla gidersek nasil olur ? Izmir de kac havalimani var ve ne tarafta , inince nasil gidilir cesme ye , orali ark lar bi yardimci olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 İzmir otogarından sık sık Çeşme otobüsleri kalkıyor. Doğruca Çeşme'ye giden İstanbul arabası bulamasan da İzmir otogarından aktarmalı gitmek çok sorun olmaz. Havayoluyla gelirsen sıkıntı olur, havaalanı ters yerde kalıyor, İzmir merkeze gelenler için çok rahat, ama ilçelere gitmek için ters yerde. İzmir-Çeşme otobüsü taş çatlasa 10 kağıttır, senin yerinde olsam biner otobüse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 İzmir yaklaşık 8 saat sürüyor, +1 desen 9 saat falan civarı diye tahmin ediyorum ama hiç otobüsle direkt gitmediğim için kesin bir şey diyemiyecem. Firmaya gelince, bütçene göre pek çok seçenek var tabii ki. Benim tavsiyem asla uyduruk firmalarla ve hatta KamilKoç'la falan bile seyahat etmeyin böyle tatil yerlerine. Uyduruk firma olmasalar ve otobüsleri konforlu olsa bile KamilKoç, Nilüfer gibi daha ortanca firmalar genelde tüm tatil yerlerini ve şehirleri dolaşan sefer yapıyorlar, varacağınız yere (gerçi ben Bodrum'a gitmiştim Çeşme falan daha yakın) varana kadar 50 şehre uğruyosunuz. Hem feci derecede yol uzuyor hem de bıkkınlık geliyor insanın cinnet geçiresi geliyor. Daha ucuz firmalar bunun yanısıra bozuk klima falan gibi sürprizler de çıkartıyorlar ki hiç çekilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Ucuz ucak bilet bulsam da gerisin otobusle nasil yaparim ? Simdi soyle bir durum var , 3 mayis ta sabah vizem var ondan sonra cikip gitmek istiorm , pazar da donulur buyuk ihtimalle , gidisi oraya hizli yapmak istiyorum o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 İzmir'de havaalanından toplu taşıma aracı çalışmaz, ya taksi ya Havaş. Havaalanından Havaş'la otogara gidebilirsin. Oradan Çeşme otobüsüne binersin. Aklıma daha kestirme bir yol gelmiyor. Bi de Üçkuyular'daki ilçeler otogarı var, ama o yazın çalışıyor sanırım, oradan Çeşme seferleri daha başlamamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 10 11 saatte çeşmede olursun en sağlam ve rahat izmir otagara gelicen indiyin herden hemen biletini alıcan saat başı kalıyor zati en fazla garda yarım saat kaybedersin ortalama 12 saat diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar