SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Arkadaşlar bugün aksam saat 4 4 buçuk gibi bana bu questte yardım eden olursa sevinirim ulaşmak için /send xarstyon yazin sadece.BEkliyorum hepinizi :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 beraber yapariz abi. sen,ben variz 50ye dinglemeye calisan elemanlari toplariz minstrel lazim bide.cok yol kosacaz cunku :) aksam wearyallda bulusuruz adam toplariz :)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Ehehe saol canım :) aksam konusuruz 15 dakkalık ufak bişeye benziyo zaten :) ben oyundayım aksama kadar konusuruz[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 15dklik ufak bisi degil 10kere yapacaz noob. :) 4reward item tamamlayinca bidaha alamiyosun questi 4itemida 10questte filan tamamliyosun random veriyo. :) 10quest=3bubble ;)[signature][hline]Absolut, 12 January 2004 19:05 tarihinde demiş ki: Ben uzaylıya uzaylı demem o uzaylı bize merhaba demedikçe. Forumun cop kokmasina karsiyim. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Biliyom sabah adamın biri anlatti bi demon kescez sanirim neyse irc oldu burası oyunda konusuruz :)[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Şşşşttt anlatın bakalım neler yaptınız? Nasıl bir şeymiş bu stone quest. Oyle yapıp da anlatmamak var mı?
Dariel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 49 ol sanada yapalım ghaldszar.[signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b]
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Katılım çok yoğun olduğundan kavga çıktı yapamadık :D[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit!
Öne çıkan mesajlar