MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 ben yönetim değişikliğiyle ilgili bişi demedim ki, yazdığımı quotelayıp olayın boyutunu niye değiştiriyorsun? dediğin şeye gelince, parti kömür dağıtıp adamını belediye koltuğuna oturtuyorsa partisi adaylar da cebinin kuvvetine göre kömür dağıtıp milleti tavlayamaz mı? ille parti mi lazım kömür dağıtmak için.. bu işin çözümü yönetim sisteminde değil, eğitimde. kömüre tav olacak yolsuz bi halkın olduğu yerde allah gökten yönetim sistemi indirse gene nafile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Yahu, hangi kaynakla ödeme yapıldığına göre değişir iş.. Kömür dağıtanlar felan, kendi paralarından yapıyor bunu. Bu dünya'nın heryerinde var, kömür olmaz da başka bişi olur. Bağış yapanlar vardır felan.. Bknz : Hilary'e bir gecede 1 milyon dolar bağışlamak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 komuru kendi kaynakalrinan dagitmadilar basbakanlik dagitti develtin kaynakalriyla devletin butcesinden biraz habeerleri dinliyelim bilmedigimzi konudayorum yapmiyalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar