yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ben de beğendim baya ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bence şuan a kadar en iyi bizimkilerdi o kadar tırt gruplardan sonra ilaç gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 yahu sadece bizimkileri dinlemek için açtım, izledim. playback mi çaldılar? yoksa orda canlı canlı mı çaldılar? canlı çaldılarsa çatıya çıkıp alkışlayacam, kayıttan hiç bir farkı yokdu (sadece vokalde bi yer daha farklı geldi). bi de o kadar şebeklik yapıp aynen çaldılar yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 şarkı süper yahuu ben cok sevdimm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 ........ tamam buldum. Ama yeşil-turuncu çıkıyor yayın. Olsun ona da şükür. Portekiz şu anda galiba dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 portekiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Şarkı güzel de Türkçe olması çok kayıp aslında. Ne dediklerini anlamıyorlar sonuçta. Bosna&Herserk dediğinden birşey anlamadım ben örneğin. Diğerleri içinde Türkiye aynı. Yinede performances güzeldi. Ben ilk 10 bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 valla bizim ki,şuan ki en ii şarkı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Napacaz bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bizim tanıtım da hoşuma gitti benim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 bu sene oylama sistemi değişti mi? değişmediyse ilk 10 garanti zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 portekizliler benim bildiğim avrupanın çingeneleridir. Ama şöyle oynak bir hava yapamıyorlar kaç senedir, çok ağır kaçtı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 cok fıss guruplar cıktı ya bizimkiler en güzeliydi her nekadar mor ve ötesini sevmesemde iyilerdi yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 letonyalılar anaokulu müsameresine çıkmış gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 İlk yarı itibariyle biz bu maçı alırız diyorum. Bakalım ikinci devre neler gösterecek, şimdi mikrofonlarımız belgratta yılların dinozor erövizyon sunucusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Bunu söyliyeceğimi sanmazdım ama MvÖ bence 1. liğe oynuyo şuanda. Çıkanların alayı tırt, bi finlandiya fena değildi -ki onlar da güzel olmasına rağmen mvö tepeler tabii-, öte yandan bayağı bayağı iyi söylediler. Kaybedersek türklerin azerbaycanı oya boğup 1. yapmaları durumunda kaybederiz, daha iyisi çıkarmı bilmiyorum. Bi de bu ne ya resmen çocuk şarkısıyla katılmışlar letonyalılar roflcopter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 letonya mini mini bir kuş tarzıyla üst sıraları zorlar :D ne manyaklar var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Pirates of the sea - Wolfs of the sea bi kafiye yakalasalarda isimlerinde, ı ıh parça direk "parçalıyor". Hala 1980-70lerdeki gibi sahne şovları.. Yenilik bekliyoruz. Ukrayna daha çıkmadı dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Sahne performansı çok iyiydi.Heycanla Finlileri bekliyorum.Hiç dinlemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ne salak şarkılar var ya. Gerçi 11 den sonra izlemeye başladım ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 c_a_p_t_a_i_n said: Sahne performansı çok iyiydi.Heycanla Finlileri bekliyorum.Hiç dinlemedim. geç kaldın, söyledi onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Ben bizimkileri kaçırdım, iyi ler miydi harbiden? Oy atacam bak iyi değillerse atmayayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 türkiye takla attıracak bu akşam galiba bana asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 isveçin en korkunç kadınlarını seçmişler anlaşılan. izleyemedim çok korkunçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2008 isveçin kadın çirkinmiş baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar