Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eurovision şarkımız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu sadece bizimkileri dinlemek için açtım, izledim.
playback mi çaldılar? yoksa orda canlı canlı mı çaldılar? canlı çaldılarsa çatıya çıkıp alkışlayacam, kayıttan hiç bir farkı yokdu (sadece vokalde bi yer daha farklı geldi). bi de o kadar şebeklik yapıp aynen çaldılar yani?
Mesaj tarihi:
Şarkı güzel de Türkçe olması çok kayıp aslında. Ne dediklerini anlamıyorlar sonuçta. Bosna&Herserk dediğinden birşey anlamadım ben örneğin. Diğerleri içinde Türkiye aynı. Yinede performances güzeldi. Ben ilk 10 bekliyorum.
Mesaj tarihi:
İlk yarı itibariyle biz bu maçı alırız diyorum. Bakalım ikinci devre neler gösterecek, şimdi mikrofonlarımız belgratta yılların dinozor erövizyon sunucusunda.
Mesaj tarihi:
Bunu söyliyeceğimi sanmazdım ama MvÖ bence 1. liğe oynuyo şuanda.
Çıkanların alayı tırt, bi finlandiya fena değildi -ki onlar da güzel olmasına rağmen mvö tepeler tabii-, öte yandan bayağı bayağı iyi söylediler. Kaybedersek türklerin azerbaycanı oya boğup 1. yapmaları durumunda kaybederiz, daha iyisi çıkarmı bilmiyorum.

Bi de bu ne ya resmen çocuk şarkısıyla katılmışlar letonyalılar roflcopter
Mesaj tarihi:
Pirates of the sea - Wolfs of the sea
bi kafiye yakalasalarda isimlerinde, ı ıh parça direk "parçalıyor". Hala 1980-70lerdeki gibi sahne şovları.. Yenilik bekliyoruz. Ukrayna daha çıkmadı dimi?
  • Yeni Oluştur...