aykutdmn Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Lopeth said: 3. sezonun 4. bölümü ayın kaçında çıkacaktı ? 3. sezonu geçtim.4. bölümü soruyor adam :D ilk 3 ü nerde bunun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yeni başlık açıcaktım ama buraya yazıyım dedim.Code Geass gibi başka tavsiye edebileceğiniz animeler var mı political yada battle of wits şeklinde?Political olsa daha güzel olur. Tavsiye pilis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 gundam 00 var da ilk sezon öyle 2. sezon love season olmaya başladı iice ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Lexius said: gundam 00 var da ilk sezon öyle 2. sezon love season olmaya başladı iice ^^ Pek katılamayacağım. Gundam 00'da bir miktar benziyor ama Code Geass'tan sonra Code Geass'a benziyor diye izelrsen hayal kırıklığına uğrayabilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 00 ın ikinci sezon ile cg nin ikinci sezon benzer birbirine baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Fortuna said: Yeni başlık açıcaktım ama buraya yazıyım dedim.Code Geass gibi başka tavsiye edebileceğiniz animeler var mı political yada battle of wits şeklinde?Political olsa daha güzel olur. Tavsiye pilis. Gerçi "Code Geass gibi" demek hakaret olur ama Legend of Galactic Heroes izle, izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bulamadım ki bir türlü bi öm ye atsan nerden bulabileceğimi çok makbule geçer adam gibi seedi olan torrent bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Fortuna said: Yeni başlık açıcaktım ama buraya yazıyım dedim.Code Geass gibi başka tavsiye edebileceğiniz animeler var mı political yada battle of wits şeklinde?Political olsa daha güzel olur. Tavsiye pilis. death note var hala izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Fortuna said: Bulamadım ki bir türlü bi öm ye atsan nerden bulabileceğimi çok makbule geçer adam gibi seedi olan torrent bulamadım. 110 bölüm + 2 gaiden sezon + 2 movie akşam toplu link atarım da uploader sorunu yaşarmısın bilmiyorum yada bir süre bekle ben hibe ederim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 ahaha neler yaşadık code geass sayesinde /respect http://img41.imageshack.us/img41/6125/1241938917101.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2009 lolwut bi bu vaaaar bide bu var bonus olsun lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ahahah eurovisiondaki norveçli eleman direk suzaku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 devamı gelebilirmiş 2010 da belli olacakmış falan http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-04/new-code-geass-project-launch-revealed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 hentaileri çok güzel. onun haricinde beğenmedim bide viletta nu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-04/new-code-geass-project-launch-revealed çaaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ...suyunun suyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 ehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 OBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oy oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Aha bakalım nasıl olcak bi bakarsın pinker than pink'e dönermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 gundam yerine bunu yayınlıyorlarmış bir ara ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Kaede said: http://www.animenewsnetwork.com/news/2009-12-04/new-code-geass-project-launch-revealed çaaat oha süper JIBUNNNNNNNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://img521.imageshack.us/img521/9770/24c431dd621ab0full.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=U1O9LRfFiNI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 çok gay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2009 oranngeee-kuuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar