Kaede Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2008 23-24 şimdi izledimde adamlar son bölüme sıfır tension bırakmışlar. 1. sezon finaline doğru 2 aylık arada heyvan gibin cliffhanger yapmışlardı. Neyse bitsede gitsek. 00 s2 ye son 8 gün. http://img217.imageshack.us/img217/2562/1222068640719sm3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 25 te Lelouch ölüyor Tahmin ettiğim gibi aşırı anti-climatic bitti. Baya baya cevapsız soru bıraktılar. Incoming cg movie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 incomig mincoming olmaz bence ve gayette mükemmel bitti. Viktorla beraber, onlarda büyük ekran lcd de izledik süper ötesi idi. DOnduk kaldık sonunda. Neyse Teşekkürler Clamp Teşekkürler Sunrise Teşekkürler Wakamoto... oh rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Film çıkmaz heralde, sanmıyorum. Güzel bölümdü ama Suzakuma yakışır Zeroluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 aaaaaaaaaaaa o at arabasını süren luluş değil mi ? bi ara ölümsüz olmamışmıydı bu charles a yakın bi yerde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Kızdık, gücendik, abuk subuk twist'lere maruz kaldık ama iyi bitirdiler ya. Açıkcası ben böyle bir son beklemiyordum. Özellikle 10. bölümden sonraki dandikleşme sürecini unutturdu. Güzel bölümdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 harika bir sondu. Evet bence de bir film gelmez. Herşey bağlandı sonuçta abovvv Bu arada tam ben yazacaktım o at arabasını kullanan lelouch diye ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Atarabasının kullanan Lelouch değil. World of Cye (ie ölüler mekanı) gidenler ile konuşabiliyor CC. Lelouch = Ölü gg no re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 at arabası ya abi zaten ölü olsun olmasın bişi değiştirmez orda biz işin geyiğini yapıyoz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 süperdi yaf hüzünlendim :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Harbi çok epik olmuş sonu, beklemiyordum bu kadar. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 son bende beklemiyodum valla böyle iyi bir sonu ama suzaku'nun zero olması çok da hoşuma gitti diyemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 bu sırada son sahnede çalan flütlü şarkı 2. ostde var haberiniz ola. İsmi: Continued Story - Hitomi. Loopa alıp dinleyin derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Mükemmel ya oturdum tekrar tekrar izliyorum son bölümünü ya :D off mükemmel gerçekten böle güzel bir sona sahip anime serisi sayılıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Ya ben hikaye akışına sık sık saydırmıştım bu animede. Ama sonu böyle başarılı olunca bütün günahlarını affettirdi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Lelouch esasında ölmedi . İkinci sezonun ismi ipucunu veriyordu taaa baştan. r2 = ar tu = RR yani Leloşun kodu kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ağliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kaede said: İkinci sezonun ismi ipucunu veriyordu taaa baştan. r2 = ar tu = RR yani Leloşun kodu kıh kıh oha hiç öyle düşünmemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kaede said: Lelouch esasında ölmedi . İkinci sezonun ismi ipucunu veriyordu taaa baştan. r2 = ar tu = RR yani Leloşun kodu kıh kıh Kaede-chan senin bu yaptığını saske yapmaz. Bir karar ver, kafalar karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Kendimi tutmaya çalışıyorum, ama tutamayacağım sanırım. 3. sezonun adı da D2 (di tu)olacakmış. Evet, bunu da dediğime göre kendimi camdan aşağı atabilirim huzur içinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Hahaha dur sen atlamadan ben de yapayım. 3. sezon g2 olacakmış.Yani gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Theghosthand said: Hahaha dur sen atlamadan ben de yapayım. 3. sezon g2 olacakmış.Yani gg aynısını diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 TLDR olmasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2008 edik: neyse sezon 2 de biraz anlatılınca hatırladım olayları hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar