Kaede Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Strike Lancelot Albion Freedom lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 tutarsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 http://img380.imageshack.us/img380/9155/yokartkci1.jpg Google bile öğrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 neyse uğraşamayacam linkteki parodiyi okuyun derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 çıksa da izlesek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 düştü sanırım nightspeed den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 argh... işin yoksa 1 hafta bekle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 helesukur adam gibi bir savas izledik iyi bolumdu harbiden serinin tamami bu kalitede olsa tadindan yenilmiycek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2008 luluş yine çıkardı düğmeyi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Eh çıksın artık yeni bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 oha lan son bölümlerde gayet güzel iş yaptılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yeni bölümü çıkmadı mı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 çıktı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Spoiler LOL! Schneizel GG... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi bi 25 inci bölüm olcak mı acaba? yada sezon sonu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 @Dingaer http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=9173&page=25 25'de bitmesini umalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 abi bitmez dicem sanki bi sezon daha gelcek dicem de konu kalmadı bence sonuna bi film falan koycaklar bunlar FMA gibi falan olcak... Ama film koymasınlar ya ne oluyosa olsun burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 preview biriniz izlesin yaf final turn yazıyor final... son yani... bitiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2008 Şu animede tek sevdiğim karakter Toudou, mis gibi Japon evladı vatansever gerisi tırt, entrika falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 senarious tamam abi onu izlememişim ben de şimdi baktım farkettim... O zaman haftaya bir animeyi daha bitirmiş olmanın rahatlığı içinde olacağız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Dingaer said: senarious tamam abi onu izlememişim ben de şimdi baktım farkettim... O zaman haftaya bir animeyi daha bitirmiş olmanın rahatlığı içinde olacağız :D zaten üzgünüm bitiyor diye gelmeyin üstüme... :( suzakuda kareni gg yapsın artık pls. Başka bi beklentim yok bu animeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 SenariouS said: Dingaer said: senarious tamam abi onu izlememişim ben de şimdi baktım farkettim... O zaman haftaya bir animeyi daha bitirmiş olmanın rahatlığı içinde olacağız :D zaten üzgünüm bitiyor diye gelmeyin üstüme... :( suzakuda kareni gg yapsın artık pls. Başka bi beklentim yok bu animeden Bir bölümde Kallen'den nasıl nefret edilir konusunda ders verdiler resmen. =p C.C. x Lelouch ftw! =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 SenariouS said: o değilde beyaz yerleri siyaha ve sarı yerlere gümüşe boyasak nasıl olur merak etmiyor değilim hmmm az kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 son bölümde luluş kesin ölecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar