Sawer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Bilgisayara format attım.Bütün müzik arşivim silindi.Şimdi İpodun içindeki şarkıları bilgisayara atmanın bir yolu varmı? Yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 itunes programı işini görebilmesi gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 itunes yapamıyor benim bildigim... http://www.copytoy.com/ burası var, guzele benziyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 he he. Yahu, gir ipod'un içine kopyala şarkıların hepsini, yapıştır pc'ye : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Abi Göremiyorsunki Attığın Şarkıları ipodda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 araçlar-->klasor seçenekleri-->gorunum-->gizli dosya ve klasorleri goster bunlaru yap bi 2 dosya daha cıkması lazım ipod un içinde ordan kopyala yağıstır yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Tmm çok sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar