Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kettemoor daki ahali..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bu aralar kettemoor da oynamaya başladım, eclipse in saçma sapan sorunlarından gına geldiği için :( Kettemoor da oynayanlar ingame nicklerini ve professionlarını yazabilirmi, birbirimize yardımımız dokunur..

Benim karakterimin ismi Ese'Ke Soulreaver, Master Dancer ve Master Doctor (2 kolon eksik)..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
santona :)

profession : fazlasıyla degişiyo :) şimdide rifleman-ranger düşünüyorum hadi hayırlısı

ya sana resource vericektim unuttum onu ogun :( kusura bakma

neyse artık master doctor oldugunda saglam bişeyler veririm ehe[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Mesaj tarihi:
Eatar Pyrea :)
Prof: Secret lol. PvP asskicker(hani benide bi güzel ezenw ar oda ayrı konu)

genelde theed de takılırım... malum master dancermışın.. gel theed cantinaya muhabbet edek :)[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) :
jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden.
Eatar Pyrea :: Kettemoor
Mesaj tarihi:
nyrmae

hehe yardim lazim olursa citlat gelirim farketmez :p
basimizi sokaacak kadar bi klubemiz var bestinede allahtan ugrarsan die :)

prof? mastah smugglah[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
bende yeni basladim kettemoor'a :) baya yardımcı oluyo arkadaşlar çok iyiler yani.[signature][hline]Philip the Marksman @ Kettemoor (active)
Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive)
Mesaj tarihi:
dra laggo
novice rifleman, doctor
büyüyünce buff yapıcam[signature][hline]BabacumMostors, 01 Temmuz 2003 00:10 sularında dralnu'nun evinde banyodan çıktıktan sonra demiş ki:
Kaan, abi sizin sabunların hastasıyım !
Mesaj tarihi:
said:
Popeye, 03 February 2004 10:43 tarihinde demiş ki:

profession : fazlasıyla degişiyo :) şimdide rifleman-ranger düşünüyorum hadi hayırlısı

neyse artık master doctor oldugunda saglam bişeyler veririm ehe

ne alaka rifleman & ranger? =P benim şimdiki template o ama holodan ranger çıkmasa yapmazdım hehe[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
said:
Darksun, 03 February 2004 17:45 tarihinde demiş ki:
said:
Popeye, 03 February 2004 10:43 tarihinde demiş ki:

neyse artık master doctor oldugunda saglam bişeyler veririm ehe

ne alaka rifleman & ranger? =P benim şimdiki template o ama holodan ranger çıkmasa yapmazdım hehe

BH droidleri yüzünden zaten Ranger ın tracking kısmını almıştı, sanırım track ve harvest için ranger ı tutacak.. Ranger gerçekten çok yararlı bir prof. özellikle force npc filan avlıyorsanız bulmanızı çok çok kolaylaştırıyor..[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..

[Bu mesaj Guru tarafından 04 February 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
yok şimdi tamamen ranger olcam :)
bh droidleri düzelirse bh olurum tekrar

hareket halindeki bi hedefi takip etmek baya zor trackle

zaten bantha katliamim sayesinde 160k scout xp toplamistim trackingi 4 yaptıktan sonra ehe

hazır varken su conceal bolumunude bi 4lerim dedim oyle gazla girdik işin içine :)[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki:
osi de rp=soytarılık diyorum.

Pre UO:R Shard
Mesaj tarihi:
hehe master smugg oldum drop etmeme az kaldi walla :p

rifle ranger cok cok eglenceli gibi oyle demeyin
bende ayni temp dusunuorum..moron moron ormanlarda takilcaz pop la sehir hayati baydi cok eheh

ha cm rifle daha eglenceli pvp icin ayri :p
hadi hayirlisi[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
bu arada bana doctor crafting için resource yardımı yapabilen olursa sevinirim :)

şimdilik stim-c ile idare ediyorum :P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
Hehe banada holo hükmetti bakalım denicez rifleman/ranger ı =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
lol, herkez gizli bir resource deposu olduğunu söylüyor ve yerini bilen tek pop muş :P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Mesaj tarihi:
esnaflar birligimizin depo girdi ciktilari ile pop ilgilenir valla,
seküriti sefimiz eatar iken, halk la iliskiler ben, Gunn da dukkan kapandiktan sonra arka depoda sanatsal film cekimlerini ustlenir:)

evet bilardo masasi da var...[signature][hline]*curiosity res-kills*
...mono
Mesaj tarihi:
Merhaba,
Karakteimin adı: Goktug Tetik,
Her nekadar uzun zamandır oynayamıyor olsam da, amacım doktor olmak.
Bestine şehrinde yaşıyorum, Sith PA'sina üyeyim.

Not: Daha önce forumlarda patchleri çekmiş ve bunlardan bir CD yapmış arkadaştan hala patch'lerin gelmesini bekliyorum.[signature][hline]Kumadam of Moonglow
Zulkir of Necromancy RED
Red Mages Guild
Mesaj tarihi:
ben bi rifleman acmisidm
novice rifleman duruo hala
:p usendim bakdim gelen giden olmayinca

invulon gene nick her zamanki gibi :p[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
  • Yeni Oluştur...