Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kimse hiçbir şeyi umursamıyor


venom

Öne çıkan mesajlar

Salakça bir topic açıldığında herkes üstüne çıkıyor topicin vesaire.Yardım istediğim bir topik var,hiç kimse yazı yazmıyor.Biraz kendimizi düzeltmemiz lazım değil mi?Yani ne bileyim ben bile birşey görünce "hass.... len" derdim eskiden,şimdi başlıyorum insanlara yardım etmeye.Bunu topluca yapsak pati daha güzel bir yer haline gelmez mi?

Ven☼m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pes Konusunda yardım istemiştim,yama kurdum oyun GG oldu dedim dün,bir mesaj geldi nileppezdel(umarım yanlış yazmıyorumdur)'den,teşekkürler ona,yine de bir çözüm olmadı.Oyunu sildim neredeyse de,demek istediğim şey sadece benimle alakalı değil yani bütün pati birbirine ayar veriyor ve sonucunda hiçbir gelişme olmuyor.Herkes birbirleriyle tartışıyor,paticik kapanıp 2 hafta sonra tekrar açılıyor ve herşey tekrar aynı.Sadece bir şeylerin değişmesi gerektiğini düşünmüştüm ve bu benim kişisel görüşüm olduğu için garbageda açtım,sonuçta bir gün silinip gidecek.

Ven☼m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır burada kendi derdimden yakınmak istemedim.Mesela Cynthia'nın bir postu vardı LimeWire ile ilgili,bir tek ben mesaj atmışım oraya.Biliyorum ki benden çok daha anlayan insanlar var burada bu konularla ilgili.Neden yardım etmiyoruz ki sadece?Ne bileyim,demek istediğim konu sadece PES ile alakalı değil.

Ven☼m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@kojiroh
Burada kesinlikle haklısın ancak şöyle düşünmüştüm,Pati eskiden daha bir "duruş"a sahip forumdu.Bilmiyorum benim gibi yeni üyeler geldi de mi böyle oldu ama eskilerden gördüğüm kadarıyla geyik gerektiği yerde yapıldığından,garbage'da en hayvanoğluhayvan topicler varmış falan.Şimdi benim gibi eşşekler topic açıyor "B@B THE QENQ YARDIMLAŞALIM PLS" diye.Bilmiyorum haklı mıyım.

Ven☼m
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

venom bir yerde haklı. bazen o kadar aptalca ayar verme şeysi oluyor ki aklım almıyor.

malik said:
ayar için yaşayan bir site düşün.

bir de çocuk gibi bir ayar ve kasıntılık yarışı düşün.


çok güzel özetlemiş. biraz kötü oldu bu..

yardım, seviyeli muhabbet te var yeri geldiğinde hakkını yemeyeyim kimsenin. ama bir şey yazarken acaba malın biri ayar vermeye kasar sonra arkadaşlarına haber verir arkadaşları da altına abovv epic fail böylesini görmedim muhaha falan yazar mı diye düşünmüyor değilim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında forum nanesini çok ciddiye almamak lazım.

bir sorun olduğunda yardım alınabiliyor. donanım'dan mirage'dan ve mum'dan falan çok sağlam yardımlar aldım. ayrıca bi ödev için selin yetişiverdi ve kurtardı beni sağolsun. daha sonra daesu'dan sağlam yardımlar aldım..

kısaca sıkışınca yardım aldım yani bol bol (^_^)

fakat -dediğim gibi- çok ciddiye almamak lazım. eğlenyoruz işte..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
"here is a list of people who cares"





derdim ama pek havanda değilsin sanırım :/

d:


(tu)(tu)
+
buraya yazdığında dalga geçeceğimizi bile bile haala niye yazıp sonra yakınıyosunuz anlamıyorum git kişisele aç

garbage ahalisine bi atıfta mı bulunmak istedin özel olarak?
ha eğer öyleyse 2 kez dalga geçilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...