khala Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Kaldı 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Sabri rezildi ya o kadar gereksiz bir adam olamaz yani. Uğur sakatlanmasa şampiyon olurduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 galatasaray ın sabriden kurtulması lağzım galatasaraya hiç yakışmıyor böyle bir oyuncu sırf takım tarafından seviliyor diye kadroya almak yanlış üstelik hakandan bahsetmiyorum bile bıraksada kurtulsak gerçi bu gidişle 60 yaşına kadar oynayacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Gilean said: yok artık adam müthiş oynadı..ben staddaydım ve sahanın en iyilerindendi.tvden izliyince yanlış anlaşılabilio Hmm bilmiyorum, maçı izlemedim, maç sırasında yoldaydım seyehat saatime denk geldi maalesef, son 20 dk kalmıştı eve vardığımda, internetten baktım skor ve kadrolara, ilk 11'de görünce "Napıyo bu adam 11'de" diye şaşırdım. Son birkaç maçta (ki geçen hafta da oynadı galiba onu da izleyemedim önceki uzun süre oynamadan önceki dönemi diyorum) hiç iyi değildi, aylardır da oynamıyo bu adam o bakımdan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 ilk golde ofsayt çok zor anlaşılıyor, biz baya uzun süre bütün gs lilerle birlikte oha lan yediler bal gibi golü diyerek izledik; ama ofsaytmış. helal valla yan hakeme. ama yani yattara nın hareketi direk kırmızılıktı. hakan şükür mümkünse fener maçına da çıksın, işimize gelir pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 son macta yazmıstı fenere hakan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 yine yazar kral rahat olun mümkünse şu 2 hafta kralı boklayıp durun biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 gs yı kim çalıştırıyor şimdi yani en azından kadroları kim belirliyor futbolcular kendi aralarında ı anlaşıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 cevat güler var kondisyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Adnan Sezgin, Cevat Güler, Nezih Ali Boloğlu üçlüsü. Bence Adnan Sezgin yanlış, sonuta görevi o değil. Ha bu işe soyunuyorsa ve diploması falan varsa insin kenarda dursun. Maç başlamadan kadroyu belirleyenler arasında o da var. Muhtemelen "Aman şunu oynatalım küsmesin" diye yapıyordur kadroyu adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar