SbNN Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Temmuz sonunda Interrail yapacam 20-30 gün . 24 Temmuza uçak bileti aldım Münih'e. Uçakla oraya gidip ordan trenle dolaşıp İstanbul'a dönecem . Neyse Almanya vizesi hakkında bilgisi olan var mı ? Alması kolaymıdır , ne kadar evvel başvursam iyi olur ? Daha önceden bir İngiltere bir de Schengen vizem var. Bir de şu sorum var İngiltere'de yaşayan bi arkadaşım var o da bana katılacak ancak bilet tarihinden 1 ay önce İstanbul'da olabilecek . 1 ay içinde Almanya'dan vize alabilir değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Almanya vizesi almak o kadar kolay değil. Giden vatandaşlarımız orada kalmaya meyilli olduğu için adamı sorluyorlar vize verirken. Ama daha önce schengen almışsan bu büyük kolaylık olacaktır. Çünkü orada soruyorlar bunu. Bir nevi garanti gibi geliyor adamlara. Kalacak olsa kalırmış daha önce diye. Arada bende bir soru sorayım. Almanya'dan oturma iznim var. Diğer Schengen ülkelerine giriş çıkışta sorunla karşılaşmam herhalde değil mi? Sordum bu Schengen vizesi gibi geçerlidir dedilerde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 illa almanya'dan almak zorunda değilsin herhangi bir ülkenin schengen'i işini görür... ben uçuştan 5 gün önce başvurup fransız schengeniyle 4 kere almanya'ya girdim, 4.'de baya bir azar işittim iyi almancam olmasa/iyi yalan söylemesem muhtemelen geri yollarlardı.. ama almanya'dan 3 kere vize alınca falan gittikçe daha uzun süre için vize veriyorlar.. ps: darkrider'dı sanırım yanlış olmasın da, forumda birinin işi vizeydi o bu konuyu görüp yazar herhalde ombak: sorun olmuyo, ben almanlar arasında kaynayıp schengen olmayan isviçreye bile girdim ombak2: schengen ülkeleri arası uçuşlarda/tren seferlerinde pasaport kontrolü yok ztn ombak3: TR'den uçarsan da alman oturma izniyle schengen ülkelerine gidebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 seneye gidersen rahat edersin :P http://www.hurriyet.com.tr/dunya/8475098.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Arkadaşlar vizeye 2 gün önce sabah başvurdum şu anda elime geçti . 1 aylık aldım. Arkadaşta benimle aynı gün öğlen başvurdu ancak benim vize elime ulaşmasına rağmen onun pasaport daha konsolosluktan çıkmamış yani kuryeye teslim edilmemiş henüz . Bi bokluk mu var diye kıllanıyoruz .. Yada benimki mi çok çabuk çıkmış ki daha önce Schengenim var falan diye :S Zira o alamazsa benime almamın bi anlamı kalmıyacak da ondan derdim.. edit: kargoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 onceden wardıysa ve injterrail ya da ne bilyiim workcamp gibi sebeplerle cıkıosan rahat veriolar germiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 @kertenlek ne dedin çok merak ettim :D almanca da soyliyebilirsin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar