ccaann Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Su an Amerika'da mimarlik okuyorum ve 1. siniftayim. 2. sene daha iyi bir okula transfer olacagim. Ancak bir turlu adam gibi bir ranking bulamiyorum. Yardimlar icin tesekkurler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 2. Sene daha iyi bir okul olarak Türkiye'denmi istiyorsun? amerikadamı devam edeceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2008 Amerika'da devam etmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Sci-Arc diye bir okuldan kabul gelmis. Duyan bilen var mi arkadaslar? Hic mimar yok mu aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 valla benim bildiğim burlarda ne mimar var mimar olsada amerikada olan yoktur fazlada bilgi sahibi değilim ben amerika üniversiterli hakkında(öeh össye hazırlanıyorum zaten :D ) kabul et git gör dene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Avrupa sor söliim Amerika konusunda fikrim 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Avrupa'da Ingilizce egitim veren okul tavsiye edeceksen tamam, 20 yasindan sonra Almanca ogrenemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Avrupada mimarlık eğitimi her ülkenin kendi dilinde oluyor. Onun dışında, hollanda, belçika ve iskandinav ülkelerinde ingilizce eğitim bulabilirisn. Bunların arasında maddi açıdan en uygunları hollanda ve belçikadakiler. Şayet ingiltere ve iskandinav ülklerinde burs şansı nispeten çok daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nexus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 malmö civil engineering & architecture da sağlamdı enson. sanırım seneye 1 dönem erasmus ile civil eng. okuyacağım orada. ama US'de mimarlık tıp kadar uzun falan diyorlardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Amerika da mimarlik 5+2 ve ya 4+3 olarak okunuyor. 5 sene okursaniz mimarlik giris sinavindan sonra mimar olarak calismak mumkun. Ama 4 sene sanat tarihi gibi bir dalda 4 sene okuyup sonra 3 sene masterla da mimar olunuyor. Bana istedigim yerden kabul geldi kafam rahat artik. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar