Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 hala cıkmadı ufff[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 damian'a ne zaman cikarmayi du$unuyorsun, 2005'e kadar yeti$ir mi dedim, yakin, cok yakinda ve yillar aylar haftalar degil, problem olursa sadece gunler bekliyeceksiniz dedi. yani ertelenecek mi dedim orada durdu. hmmmm yakin zamana cikacagina pek inanmiyorum. neyse.[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 bıde selamımı soylesydın tovbe yarabıı.. kac gundur uyumuyoruz cıkacak dıye[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Beni almazlarsa sphere developerliğine böyle olur... :P Yarın başlarlar Arhath abi elini ayağını öpeyim şu bugları düzelt diye. Aha bak cep çalmaya başladı bile :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 client 4.0.1b[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 yuh şuandada web siteleri açılmıyor...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 tek gördüğüm artı yön, 2 dialog acınca target cancel olayı kalkmış. aslında tam deneme fırsatım olmadı ama help menuden sonra adamın paperdollunu actım ve hata vermedi. eskiden targetting cancelled hatası veriodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 55i graldır :) başka sphere tanımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2004 said: TaZmAnYaK, 04 February 2004 02:46 tarihinde demiş ki: tek gördüğüm artı yön, 2 dialog acınca target cancel olayı kalkmış. Sirf su olay bile 55i'yi katlar, alir kralligini havasini vs.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Baggio ya katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Sonunda serveri buldum ama girmiyor tıklıyorum girmek icin sonra kalıyor orada napacam ?[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 cumaya ertelendi sanırım.. :- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 daha cok bekleriz gibi :)[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 yok'un sphere developer'ı olduğunu bilmeyenler var galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Evet var nolmuş.Sen bildin bi yerlerin mi büyüdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Abi abartma birinin senin yanında counselor olması senin ondan veya onun senden daha üstün olması anlamına gelmiyor.Sadece herkes biraz daha mütevazi takılsa ortam daha güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Haa yok selenia mı ?[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 asdhuhasd aido inandı ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 thread in 100. mesajı bana ait olsun istedim[signature][hline]Paticik Album Resimlerim Istiaron Gözlerinin hastasıyım grafiklerin ustasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: TaZmAnYaK, 04 February 2004 20:28 tarihinde demiş ki: asdhuhasd aido inandı ya :D Abi ben burdaki herkesi ciddiye alıyorum.Yoksa ne işim var burda... (Bi seni almıyom :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 said: HerenIstiaron, 04 February 2004 20:30 tarihinde demiş ki: thread in 100. mesajı bana ait olsun istedim hadi ya ıskaladık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 TheCoder :D[signature][hline]+Ravena And Other's+ Coming Soon Your Dream... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 topic ana konusundan sapmi$. gardiyanlar![signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar