Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 selam ola, yakın zamanda inşallah yeni bi pc toplamaya düşünüyorum, hatta parçalarını falan belirledim, ama nereye gidecegim konusunda çok kararsızım, bunda tabi geçmiş tecrübelerimin katkısı büyük, random bi bilgisayarcıya girip pc plz demek istemiyorum, şöyle istanbulda(mecidiyeköy, beşiktaş civarları) tanıdık, işini bilen, en önemlisi güvenilir bi pc satıcısı önerirseniz çok sevinirim, saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 valla bence exa guvenilir fiyarlarida fena degil. Montaj konusunda bilgiliysen sahsen parcalari alip evde oturup kendin montajla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 gold vatan gibi büyük mağzalarda bazen güzel indirimler oluyor. ben vatandan 1100 liraya alacağım kasayı gold dan 900 liraya almıştım. o derece güzel indirimleri oluyor. ayrıca istersen topluyorlar makinayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 adam gibi özen göstererek topluyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2008 ben kendm hallettim ama altunizade gold da müşterinin yanında topluyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar